Afgelopen week 4445 bezoekers
15849 geregistreerde inkopers
2291 app gebruikers

Adverteren op de homepage van InkoopJobs.nl

Adverteren op InkoopJobs.nl

Indien u belangstelling heeft om te adverteren op de homepage van InkoopJobs.nl bieden wij u die mogelijkheid. Onze website is het middelpunt voor inkopers en aanverwante organisaties. We proberen als website altijd actueel te zijn en zo veel mogelijk in de markt aanwezig te zijn, wat resulteert in veel bezoekers, gerelateerd aan het inkoop vakgebied. Denk hierbij aan professionals maar ook aan recruitment-bureaus, recruitment-afdelingen, inkoopadvies-bureaus, online-marketing partijen, commerciële organisaties en publieke organisaties. Maar ook opleidingsinstituten en de ondernemer op de hoek van de straat.

Als bedrijf of instelling bieden wij u de mogelijkheid om te adverteren met 1 (of meerdere) banner(s) op onze website. Dit kan middels (een) banner(s), met daarin bijvoorbeeld een link naar de website van uw bedrijf of instelling. Deze banner(s) zal vervolgens een maand lang 24/7 actief staan op onze homepage en 'ad random' in de achterliggende website pagina's voor extra zichtbaarheid richting onze websitebezoekers. (Benodigd zijn 2 zelf in te richten banners: 1 Large rectangle (336 x 280 pixels) banner voor op de homepage en 1 Skyscraper (120 x 600 pixels) banner voor op achterliggende websitepagina’s.)

InkoopJobs.nl richt zich op de complete inkoopmarkt. Van Publiek tot Privaat, van Junior Inkoper tot CPO en bij vacatures van kortlopende opdrachten tot onbeperkte dienstverbanden. 

Een advertentiebanner op onze website plaatsen kost slechts €500, - per maand en zal voor veel zichtbaarheid zorgen bij onze websitebezoekers.


In het kort over InkoopJobs.nl

InkoopJobs.nl is dé carrière- & nieuwssite voor inkopers in de Benelux. Met vaste inkoopvacatures, interim inkoopopdrachten, actueel inkoop gerelateerd nieuws, informatie over inkoopopleidingen en inkoopevenementen. InkoopJobs.nl is daardoor de beste plaats om als (latent) werkzoekende inkoopprofessional op zoek te gaan naar carrièregerichte content en een nieuwe baan. 

Via de InkoopJobs.nl app hebben inkoopprofessionals overigens altijd en overal toegang tot deze content. Door hun voorkeuren via de app op te geven, kunnen de inkoopprofessionals de InkoopJobs.nl app maximaal benutten en alleen dié vacatures en interim inkoopopdrachten laten pushen die hun interesse hebben.

InkoopJobs.nl is niet alleen dé carrière- & nieuwssite voor inkopers in de Benelux, het is ook nog eens een veelzijdig community platform waar diverse vormen van inkoopvraag en inkoopaanbod elkaar treffen en welke continu in ontwikkeling is om de aanwezige inkoop community uit te breiden en de interactie onderling te voeden en versterken. 


Contact

Heeft u nog vragen, wenst u meer te weten te komen over ons advertentieaanbod, of wilt u uw organisatie aanmelden om te adverteren met uw banner op onze website? Dan kan dit eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@inkoopJobs.nl.

Wij zullen vervolgens spoedig het contact met u opnemen.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders