Afgelopen week 5374 bezoekers
19503 geregistreerde inkopers
3201 app gebruikers

Adverteren via InkoopJobs

Adverteren via de website en nieuwsbrief van InkoopJobs

De website

Indien u belangstelling heeft om te adverteren op de homepage en de achterliggende websitepagina's van InkoopJobs.nl en/of via onze wekelijkse nieuwsbrief bieden wij u via deze weg die mogelijkheid. Gemiddeld ontvangt InkoopJobs.nl 22.500 bezoeken per maand.

Onze website is het middelpunt voor inkopers en aanverwante organisaties. We proberen als website altijd actueel te zijn en zo veel mogelijk in de markt aanwezig te zijn, wat resulteert in veel bezoekers, gerelateerd aan het inkoop vakgebied. Denk hierbij aan professionals maar ook aan recruitment bureaus, recruitment afdelingen, inkoopadviesbureaus, online marketing partijen, commerciële organisaties en publieke organisaties. Maar ook opleidingsinstituten en de ondernemer op de hoek van de straat.

Voorbeeld adverteerder NEVI:

Advertentievoorbeeld-homepage-2.png#asset:20432

InkoopJobs E-news

Via onze wekelijkse nieuwsbrief; het InkoopJobs E-news, heeft u een bereik van meer dan 19.000 directe en actieve e-mailadressen van professionals of vakgerelateerde contactpersonen waarvan u op die wijze het blikveld weet te bereiken.

Voorbeeld adverteerder Inkopers op de Golfbaan:

Advertentievoorbeeld-E-news.png#asset:20430

Uw bijdrage

1 advertentie 24/7 op onze website plaatsen kost slechts; €500,- per maand / €1250,- per kwartaal / €2250,- per half jaar / €4000,- per jaar. Adverteren via InkoopJobs.nl zal voor extra zichtbaarheid zorgen bij onze websitebezoekers. Uw advertentie(s) staat 24/7 actief op onze homepage en kan tevens geplaatst worden op de achterliggende website pagina's voor extra zichtbaarheid richting onze websitebezoekers.

Een advertentie in ons E-news plaatsen kost slechts €250,- per keer / €750,- voor 4 keer / €2000,- voor 12 keer. Adverteren in het E-news van InkoopJobs zal voor extra zichtbaarheid zorgen bij ons gehele e-mailbestand.

(Indien u hiervoor kiest gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy Statement.)


In het kort over InkoopJobs.nl

InkoopJobs.nl is dé carrière- & nieuwssite voor inkopers in de Benelux. Met vaste inkoopvacatures, interim inkoopopdrachten, actueel inkoop gerelateerd nieuws, informatie over inkoopopleidingen en inkoopevenementen. InkoopJobs.nl is daardoor de beste plaats om als (latent) werkzoekende inkoopprofessional op zoek te gaan naar carrièregerichte content en een nieuwe baan.

Via de InkoopJobs.nl app hebben inkoopprofessionals overigens altijd en overal toegang tot deze content. Door hun voorkeuren via de app op te geven, kunnen de inkoopprofessionals de InkoopJobs.nl app maximaal benutten en alleen dié vacatures en interim inkoopopdrachten filteren die hun interesse hebben.

InkoopJobs.nl is niet alleen dé carrière- & nieuwssite voor inkopers in de Benelux, het is ook nog eens een veelzijdig community platform waar diverse vormen van inkoopvraag en inkoopaanbod elkaar treffen en welke continu in ontwikkeling is om de aanwezige inkoop community uit te breiden en de interactie onderling te voeden en versterken. InkoopJobs.nl richt zich op de complete inkoopmarkt. Van Publiek tot Privaat, van Junior Inkoper tot CPO en bij vacatures van kortlopende opdrachten tot onbeperkte dienstverbanden.


Contact

Heeft u nog vragen, wenst u meer te weten te komen over ons advertentieaanbod, of wilt u uw organisatie aanmelden om te adverteren met uw banner op onze website? Dan kan dit eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@inkoopJobs.nl. Wij zullen vervolgens spoedig het contact met u opnemen.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders