Afgelopen week 5003 bezoekers
18565 geregistreerde inkopers
2947 app gebruikers

Adverteren via InkoopJobs

Adverteren via InkoopJobs

Website

Indien u belangstelling heeft om te adverteren op de homepage en de achterliggende websitepagina's van InkoopJobs.nl en/of via onze wekelijkse nieuwsbrief bieden wij u via deze weg die mogelijkheid. Onze website is het middelpunt voor inkopers en aanverwante organisaties. We proberen als website altijd actueel te zijn en zo veel mogelijk in de markt aanwezig te zijn, wat resulteert in veel bezoekers, gerelateerd aan het inkoop vakgebied. Denk hierbij aan professionals maar ook aan recruitment bureaus, recruitment afdelingen, inkoopadviesbureaus, online marketing partijen, commerciële organisaties en publieke organisaties. Maar ook opleidingsinstituten en de ondernemer op de hoek van de straat.

Voorbeeld adverteerder NEVI:

Advertentievoorbeeld-homepage-2.png#asset:20432

E-news

Via onze wekelijkse nieuwsbrief; het InkoopJobs E-news, heeft u een bereik van meer dan 17.250 directe en actieve e-mailadressen van professionals of vakgerelateerde contactpersonen waarvan u op die wijze het blikveld weet te bereiken.

Als bedrijf of instelling bieden wij u de mogelijkheid om te adverteren met uw advertentie op onze website en/of in ons E-news. Dit kan middels (een) banner(s) met daarin een link naar de website van uw bedrijf of instelling. Adverteren op onze website: benodigd zijn 2 zelf in te richten banners: 1 'large rectangle' (336 x 280 pixels) banner voor op de homepage en 1 'skyscraper' (120 x 600 pixels) banner voor op achterliggende websitepagina’s. Adverteren in ons E-news: benodigd is een zelf in te richten banner van 620 x 310 pixels met een maximale grootte van 100kb om als advertentie te kunnen plaatsen.

Voorbeeld adverteerder Inkopers op de Golfbaan:

Advertentievoorbeeld-E-news.png#asset:20430

Uw bijdrage

Een advertentie op onze website plaatsen kost slechts €500,- per maand en zal voor veel zichtbaarheid zorgen bij onze websitebezoekers. Uw advertentie(s) zal dan 24/7 actief staan op onze homepage en 'ad random' te zien zijn in de achterliggende website pagina's voor extra zichtbaarheid richting onze websitebezoekers. Een advertentie in ons E-news plaatsen kost slechts €250,- per keer en zal voor veel zichtbaarheid zorgen bij ons e-mailbestand.

(Indien u hiervoor kiest gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy Statement.)


In het kort over InkoopJobs.nl

InkoopJobs.nl is dé carrière- & nieuwssite voor inkopers in de Benelux. Met vaste inkoopvacatures, interim inkoopopdrachten, actueel inkoop gerelateerd nieuws, informatie over inkoopopleidingen en inkoopevenementen. InkoopJobs.nl is daardoor de beste plaats om als (latent) werkzoekende inkoopprofessional op zoek te gaan naar carrièregerichte content en een nieuwe baan. 

Via de InkoopJobs.nl app hebben inkoopprofessionals overigens altijd en overal toegang tot deze content. Door hun voorkeuren via de app op te geven, kunnen de inkoopprofessionals de InkoopJobs.nl app maximaal benutten en alleen dié vacatures en interim inkoopopdrachten filteren die hun interesse hebben.

InkoopJobs.nl is niet alleen dé carrière- & nieuwssite voor inkopers in de Benelux, het is ook nog eens een veelzijdig community platform waar diverse vormen van inkoopvraag en inkoopaanbod elkaar treffen en welke continu in ontwikkeling is om de aanwezige inkoop community uit te breiden en de interactie onderling te voeden en versterken. InkoopJobs.nl richt zich op de complete inkoopmarkt. Van Publiek tot Privaat, van Junior Inkoper tot CPO en bij vacatures van kortlopende opdrachten tot onbeperkte dienstverbanden. 


Contact

Heeft u nog vragen, wenst u meer te weten te komen over ons advertentieaanbod, of wilt u uw organisatie aanmelden om te adverteren met uw banner op onze website? Dan kan dit eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@inkoopJobs.nl.

Wij zullen vervolgens spoedig het contact met u opnemen.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders