17e PIANOo Congres 2023: Inkoop in transitie, Demarreer!

Startdatum:
08-06-23 00:00

Save the date: 17e PIANOo Congres 2023 op 8 juni 2023!

Als overheden willen we verandering in de markt creëren: bijdragen aan een digitalere, schonere, duurzamere en socialere wereld. Inkoop moet meebewegen in die transities. Wat kun je als inkoopprofessional of opdrachtgever doen om transities te versnellen? Hoe anticipeer je behendig op veranderingen? Demarreer mee op 8 juni 2023!

Om transities te kunnen versnellen zullen we moeten schakelen en verbinden, zowel met de voorhoede als binnen het peloton van publieke inkoop. Samen gaan we sneller, door mee te liften op elkaars ervaring en de (inkoop)kracht van het peloton te benutten. We leren en profiteren van kleine en grote koplopers, die elk op hun eigen terrein een demarrage inzetten.

Kenniskoers
In de inspirerende omgeving van Omnisport in Apeldoorn zetten we op donderdag 8 juni een ‘kenniskoers’ in gang voor aanbestedend Nederland. Publieke inkopers uit heel Nederland kunnen (gratis) aansluiten en hun interne opdrachtgever(s)* meenemen. Het PIANOo Congres biedt plenaire keynotes over transities en keuze uit ruim 25 deelsessies over onder meer regelgeving, verantwoord opdrachtgeverschap, innovatiegericht en transitiegericht inkopen en succesvolle samenwerkingsvormen.

Save the date!
Het PIANOo-congres biedt je de kennis en inspiratie om te kunnen verdapperen, om met volle inzet en gesterkt door een peloton van inkoopcollega’s aan de slag te gaan met de uitdagingen die je tegemoetkomen. Wil je mee koersen? Reserveer dan 8 juni alvast in je agenda. Medio april komt het programma online en kun je je aanmelden op de PIANOo website.

* Voorwaarde voor toelating is dat je werkzaam bent bij een aanbestedende dienst.


Praktische informatie

  • Doelgroep: Dit congres is bedoeld voor medewerkers van alle aanbestedende diensten en speciale sectorbedrijven. Voorwaarde voor toelating is dat je werkzaam bent bij een aanbestedende dienst.
  • Aanmelden: Het is vanaf medio april mogelijk om je in te schrijven voor het PIANOo-congres. Het is mogelijk om alvast je gegevens achter te laten. Zodra de inschrijving open gaat, ontvang je direct bericht.
  • Datum en locatie: Het PIANOo congres vindt plaats op donderdag 8 juni 2023: Omnisport – De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn
  • Bereikbaarheid: Route naar Omnisport Apeldoorn – We moedigen aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar Omnisport te reizen. De accommodatie is met de trein en bus goed bereikbaar. Vanaf station Apeldoorn Centraal is Omnisport binnen 10 minuten met de ov-fiets te bereiken. Het is ook mogelijk om vanaf station Osseveld in 10 minuten naar de locatie te lopen. Vanaf station de Maten is de loopafstand slechts 2 minuten. Kom je toch met de auto naar de locatie? Dan is er voldoende parkeergelegenheid.
  • Contact: Heb je vragen over het evenement dan kunt u contact opnemen via bijeenkomsten@pianoo.nl.

* Alle catering tijdens het PIANOo-congres is 100% vegetarisch.