Afgelopen week 5146 bezoekers
19302 geregistreerde inkopers
3174 app gebruikers

Awards diner en 15-jarig jubileumcongres APMP

Evenement start op: 10 apr. 2019 18:30

Het enige proposal, inkoop en salescongres van 2019 dat je niet mag missen!

  • Op woensdag 10 april 2019 ’s-avonds een awards diner met live muziek
  • Op donderdag 11 april 2019 kennis- en netwerkcongres gedurende de dag

Top-sprekers, uitdagende workshops, prikkelende content, werelds entertainment!
Van professionals voor professionals!

* Inkopers * Proposalmanagers * Salespeople * Contractmanagers * Projectmanagers * Bestuurders * Politici * Marketeers *


Awards diner - Woensdag 10 april 2019

Tijdens een copieus vier gangen awards diner vieren wij het 15-jarig bestaan van onze vereniging in Nederland. Dit diner wordt bijgewoond door leden van diverse beroepsverenigingen, corporate members uit het bedrijfsleven, vertegenwoordigers van inkopende overheden, sprekers, sponsoren en partners uit binnen- en buitenland.

Tijdens het diner worden prijzen uitgereikt voor beste proposalmanager van 2018 en voor het beste proposalteam van 2018. Een deskundige en onafhankelijke jury bepaalt de genomineerden en de winnaars. Kijk hier voor meer over de awards.

Kortom, een niet te missen gelegenheid om te netwerken in een informele setting!

Glaasje op? Geen zorgen! In combinatie met een toegangskaart hebben wij een scherp hotelarrangement samengesteld. Het aantal kamers is beperkt dus wees er snel bij! Bestel uw toegangskaartje nu!

Er wordt gezorgd voor een pendelbus naar het hotel in Bunnik en de feest locatie en weer terug.

Spetterende live muziek! Live muziek wordt verzorgd door de bekende band De Hitmen, een garantie voor spetterende rock, blues en jazz classics, met dansgarantie!

Programma Awards diner

18:30 – 19:30 Ontvangst met een glaasje bubbels, een sapje en een hapje
19:30 Aanvang diner
22:00 Verwacht einde diner, Netwerken en live muziek
± 01:00 Einde feestavond


Kennis- en netwerkcongres - Donderdag 11 april 2019

Hoe overleef je:

Samenwerking en juiste mindset essentieel voor het overleven van proposalmanagers, inkopers en salesmensen, maar kunnen zij wel samenwerken?

Volgens ingewijden kunnen deze beroepen inderdaad mogelijk verdwijnen in hun huidige vorm. Wat komt ervoor in de plaats in de toekomst? Inkopende proposalmanagers? Offrerende inkopers? Nemen marketeers deze beroepen in zich op? Komt er een geheel andere, nu nog onbekende nieuwe functie? Ben ik toekomstbestendig?

Deze intrigerende en actuele vragen komen uitgebreid aan de orde tijdens dit belangrijke congres dat plaatsvindt op een toplocatie!

Anderen claimen dat de juiste mindset essentieel is voor een goede samenwerking tussen deze beroepsgroepen. Als dat zo is, wat is dan die juiste mindset?

Gaat dit het belang dat gehecht wordt aan opleiding, ervaring en professionaliteit overschaduwen?

Prominenten uit het bedrijfsleven, openbaar bestuur en academische wereld geven hun mening over deze zeer actuele onderwerpen. Zij bestaan uit mensen op C-level, ervaren professionals, overheidsmedewerkers en opinieleiders op hun vakgebied. Ook vanuit marketing, bestuur en politiek wordt het thema door zeer ervaren sprekers uitgediept.

Kijk hier voor het uitgebreide programma.

Je kan kiezen uit spannende, inhoudelijke praktijkcases over samenwerking tussen inkoop of verkoop, rechten, academische wereld, bedrijfsleven, bestuur en politiek, begeleid door top-sprekers en opinion-leaders op hun vakgebied!
Tot 1 december 2018 super early bird tarieven! Profiteer snel en bestel nu hier je ticket.

Wees snel, het aantal plaatsen is gelimiteerd!

20160901_WADR_182-5477.jpg

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders