Afgelopen week 3741 bezoekers
11651 geregistreerde inkopers
1623 app gebruikers

Back2school met het Kennislab

Evenement start op: 26 okt. 2017 16:00

NEVI Kring ZuidWest geeft je donderdag 26 oktober de gelegenheid weer even terug de schoolbanken in te duiken.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:
Update: nog een kleine 2 maanden en dan is het zover, Back 2 School bij Hogeschool Rotterdam. We kunnen inmiddels al een aantal gerenommeerde sprekers bekend maken, allen experts op hun vakgebied. Als je dan toch terug naar school gaat dan moet het minstens interessant zijn, de volgende sprekers zullen u zeker op een boeiende wijze kennis kunnen overbrengen:

Bart Vos - Ciculair inkopen
Jeroen Corts - Spend analyse
Theo Daams - Prijsfluctuatie en markt informatie
Jan Roddeman - Onderhandelen
Paul Oldenburg - inhuur flexibele arbeid

Wij zullen u regelmatig op de hoogte houden over nieuwe experts die dit rijtje zullen aanvullen en u op 26-10-2017 van nieuwe kennis zullen gaan voorzien!

Algemene informatie:

Wie kent het niet? Dagelijks ben je druk met je werk en je privéleven, wie verlangt er niet eens terug naar de schoolbanken, voor het opfrissen van je inkoopkennis? De huidige tijd vraagt van professionals dat we continu blijven leren. Niet alleen omdat het belangrijk is, maar vooral omdat we het leuk vinden. Bovendien is het een prima manier om onze carrière een boost te geven. Om uit deze avond het meest maximale te halen, zorgen wij voor een portretfotograaf. Hij maakt een professionele foto van je voor je LinkedIn-profiel (of jaarboek/twitter/facebook etc).

NEVI Kring ZuidWest geeft je donderdag 26 oktober de gelegenheid weer even terug de schoolbanken in te duiken. Op een plek waar dagelijkse veel kennis wordt verstrekt, de Hogeschool Rotterdam. In een paar uur tijd geven we je de gelegenheid kennis op te doen van zaken aan Inkoop gerelateerd zijn. Dit doen we op een actieve manier en veel van het geleerde is de volgende dag toepasbaar. Een aantal colleges zijn inclusief bruikbare tools. We hebben (bekende) hoogleraren, docenten en sprekers die elk expert zijn in hun vakgebied. Denk hierbij aan onderwerpen als internationaal zaken doen, kostprijsanalyses, spendanalyse 2.0 en hoe stem ik mijn gedrag af op dat van mijn medewerkers of collega’s. Vooraf kies je een aantal mini colleges uit waaraan je kunt deelnemen, in totaal kun je (3) colleges volgen.

Van al dat leren verbrand je ook veel energie en daarom wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens, geen roze koek zoals vroeger in de schoolpauze maar een gezonde avondmaal. Je hoeft niet met je schooltas achterop de fiets te komen, Hogeschool Rotterdam is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Houdt dit evenement op onze website in de gaten, regelmatig zullen we aanvullingen doen en maken we sprekers bekend.

Praktische informatie
Hogeschool Rotterdam, 26 oktober 2017, van 16.00 tot 21.00 uur

Neem je collega mee!
Er is beperkt plaats voor collega’s die geen lid zijn van NEVI. Neem bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende mee, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Je bent als dus lid van harte uitgenodigd eenmalig een collega die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.

Nog geen lid?
Deelname voor niet-leden is 75 euro, een half jaar lidmaatschap met vele voordelen waaronder Deal! 97 euro!!

NEVI BASIC € 75,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk
NEVI PRO € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

Rotterdam - 26 Oktober 2017 van 16:00 tot 21:00.

Inschrijven voor dit evenement

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders