Afgelopen week 5086 bezoekers
18103 geregistreerde inkopers
2875 app gebruikers

Back2School met NEVI Kring ZuidWest

Evenement start op: 01 nov. 2018 16:30

Back2School met NEVI Kring ZuidWest op de meest toepasselijke locatie: de schoolbanken van Hogeschool Rotterdam. Ook dit jaar weer volop keuze uit verschillende workshops gegeven door NEVI en docenten van Hogeschool Rotterdam. Verder wordt de kennisbron NEVI Kennislab uitgebreid toegelicht. Kom jij ook?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Terug naar de schoolbanken
  • Waar haal je kennis? Uiteraard bij NEVI Kennislab, NEVI licht toe
  • Diverse leerzame workshops met ervaren docenten en gastsprekers
  • Netwerken met professionals en studenten
  • Een uitgebreid en heerlijk buffet

Wie kent het niet? Dagelijks ben je druk met je werk en je privéleven, wie verlangt er niet eens terug naar de schoolbanken, voor het opfrissen van je inkoopkennis? De huidige tijd vraagt van professionals dat we continu blijven leren. Niet alleen omdat het belangrijk is, maar vooral omdat we het leuk vinden. Bovendien is het een prima manier om onze carrière een boost te geven. NEVI Kring ZuidWest geeft je 1 november de gelegenheid weer even terug de schoolbanken in te duiken. Op een plek waar dagelijkse veel kennis wordt gedeeld; Hogeschool Rotterdam.

Van al dat leren verbrand je ook veel energie en daarom wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens, geen roze koek zoals vroeger in de schoolpauze maar een gezond avondmaal. Je hoeft niet met je schooltas achterop de fiets te komen, Hogeschool Rotterdam is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto (betaald parkeren).

Praktische informatie
Locatie: Hogeschool Rotterdam, Rotterdam (straat en gebouw nader te bepalen)
Datum: 1 november 2018, van 16.30 tot 21.00 uur
NEVI BASIC € 75,00 VANAF PRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk
NEVI PRO € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders