Afgelopen week 6139 bezoekers
20683 geregistreerde inkopers
3853 app gebruikers

Best Value Congres

Evenement start op: 21 apr. 2020 09:00

Best Value Congres op 21 april 2020 - Op dinsdag 21 april 2020 organiseert Mars Inkoopadvies een Best Value Congres met als hoofdgasten Dr. Dean & Dr. Isaac Kashiwagi.


Unieke mogelijkheid om B/B+ certificaat te halen of te vernieuwen.

Het Best Value Congres op 21 april 2020 met Dr. Dean & Dr. Isaac Kashiwagi Best Value is een filosofie die gaat over anders organiseren en samenwerken in de keten, teneinde betere resultaten te bereiken. Er wordt ruimte gegeven om expertise in te brengen en die expertise ook te accepteren. Geen management, sturing en controle.

Een belangrijk doel is een win-win situatie creëren voor alle betrokken partijen, zodat iedere partij waarde wil en kan toevoegen aan het eindresultaat. Vanuit deze visie is een methodiek ontwikkeld die wordt ingezet om een deskundige partij te selecteren voor een opdracht. Mars Inkoopadvies werkt nauw samen met de grondlegger van Best Value, Dr. Dean Kashiwagi.

Op 21 april 2020 organiseert Mars Inkoopadvies in Beekbergen een Best Value Congres met als hoofdgasten Dr. Dean & Dr. Isaac Kashiwagi.

Programma

Voor het programma klik hier: Best Value Congres 21 april 2020

Deelname congres

U kunt op drie manieren deelnemen aan dit congres:

  1. U meldt zich aan als deelnemer. De kosten zijn € 299,00 ex BTW en inclusief koffie, thee, lunchbuffet, hapje en drankje.
  2. U meldt zich aan als deelnemer en wilt ook uw Best Value B/B+ certificaat behalen. (online training B/B+). De kosten zijn € 1.049,00 ex BTW en inclusief lesmateriaal, examens en certificaat. Voor informatie over deze training: http://www.marsinkoopadvies.nl...
  3. U meldt zich aan als deelnemer en wilt uw Best Value B/B+ certificaat vernieuwen (refresh training B/B+). De kosten zijn € 749,00 ex BTW en inclusief lesmateriaal, examens en certificaat. Voor informatie over deze training: http://www.marsinkoopadvies.nl...

Aanmelden congres

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] met vermelding van uw deelname (1, 2 of 3) en factuurgegevens.

Organisatie

Erik Mars, Mars Inkoopadvies: [email protected] - http://www.marsinkoopadvies.nl

Sprekers

  • Dr. Dean Kashiwagi
  • Dr. Isaac Kashiwagi
  • Frank Spaaij
  • Grietsje van der Heide

Locatie

Parc Spelderholt - Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders