CPD – De toekomstige rol van de inkoper

Startdatum:
10-10-23 16:30

Dit event is speciaal voor CPD leden; de toekomst van de inkoop staat of valt met de anticipatie op nieuwe rollen en vaardigheden. – Let op! Dit event is exclusief voor Nevi leden met het aanvullende Nevi CPD lidmaatschap. Nog géén CPD lid? Ga dan naar CPD lidmaatschap.


Over dit evenement
DATUM 10-10-2023
TIJD 16:30 – 21:00
PLAATS ZEIST
LOCATIE Nevi House of Procurement, Zeist
PRIJS €100,00 excl. btw
LEDENPRIJS €0,00 excl. btw

Over dit event
In private en publieke organisaties worden de uitdagingen in de inkoopfunctie steeds complexer en krijgen toenemend een strategisch karakter. Digitalisatie en kunstmatige intelligentie zijn grote onderwerpen die de inkoopfunctie radicaal (zullen) veranderen. Welke nieuwe inkooprollen kunnen we verwachten en welke professionele en persoonlijke vaardigheden horen daarbij? Hoe kan de inkoopfunctie zich voorbereiden op de toekomst op het niveau van het inrichten van een toekomstbestendige organisatie, het anticiperen op nieuwe rollen en het aanleren van nieuwe individuele vaardigheden?

Dit event is gratis toegankelijk voor leden met een Nevi Individueel lidmaatschap én het aanvullende Nevi CPD lidmaatschap. Meer weten over het Nevi CPD lidmaatschap? Klik hier voor meer informatie.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

 • Life Long Learning
 • Toekomstige inkooprollen en inkoopvaardigheden
 • Toekomstbestendige inkoopfunctie
 • Digitalisering van de inkoop
 • Complexe problem solving

Programma
16:30 uur – Ontvangst in Nevi’s House of Procurement
17:00 – 18:15 uur –

 • Welke factoren veranderen de inkoopfunctie en maken het nog complexer?
 • Wat heb je als inkoper nodig voor verdergaande digitalisering?
 • Wat heb je als inkoper nodig voor op complexe uitdagingen?
 • Inleiding tot de workshop
  1. Hoe kan je je als inkoper up-to-date houden?
  2. Waar loop je tegenaan?

18:15 – 18:45 uur – Pauze met lichte maaltijd
18:45 – 20:00 uur –

 • Discussieronde 1
 • Discussieronde 2
 • Presentatie van de uitkomsten en wrap-up

20:00 – 21:30 uur – Netwerkborrel

Sprekers

 1. Vincent Delke, Assistant Professor in Purchasing and Supply Management
 2. Klaas Stek, Assistant Professor & Manager of EL-IPS, Universiteit Twente

Introducees
Wil je als CPD-lid eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (NOG) geen lid is van Nevi of geen CPD lidmaatschap heeft meenemen naar dit event, zodat hij/zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied en Nevi, stuur dan een mail naar evenementen@nevi.nl.

Over Nevi Community CPD (Continuing Personal Development)
Deze Nevi Community is het netwerk waarin persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit centraal staan. Inzichten, kennis(sen) & ervaringen worden uitgewisseld. Het netwerk draagt bij aan verbinding, verbreding, verdieping en innovatie binnen Inkoop & Supply management.

CPD brengt inkoopprofessionals bijeen die gemeenschappelijke belangen en passies delen en directe waarde aan hun organisaties willen toevoegen. Het netwerk draagt bij aan verbinding, verbreding, verdieping en innovatie binnen Inkoop & Supply management. Leden van CPD gaan zelf én met elkaar aan de slag: ze verdiepen hun kennis over actuele en urgente thema’s binnen inkoop, onderzoeken, schrijven artikelen of organiseren een event voor medeleden.