De Week van MVOI 2023: grote transities door kleine stappen

Startdatum:
02-10-23 00:00

Grote transities door kleine stappen. Daar draait het om tijdens de Week van Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen (MVOI). Samen realiseren we een schone leefomgeving en een duurzame (en eerlijke) samenleving. MVOI kost veel daadkracht en tijd. PIANOo helpt graag en organiseert daarom van 2-6 oktober 2023 dagelijks evenementen rondom MVOI. Verspil geen tijd en maak stappen door concreet aan de slag te gaan met de vele aspecten en dimensies van MVOI.

Volg in de Week van MVOI trainingen en bezoek onze netwerkbijeenkomsten. Diverse events zoomen in op een concreet aspect van MVOI. Ook organiseert PIANOo sessies over de integrale benadering van de MVOI-thema’s. Wees er snel bij, want voor een aantal events is de capaciteit beperkt.

Programma
In de week van 2-6 oktober 2023 organiseert PIANOo dagelijks evenementen rondom MVOI.

Klik in het onderstaande programma op een sessie naar keuze en schrijf jezelf in. Is dit nog niet mogelijk? Blokkeer het dagdeel alvast in je agenda en houd onze website in de gaten. De aankomende weken vullen wij de agenda voor De Week van MVOI verder aan.

Let op: Voor ieder event moet je jezelf apart inschrijven en voor een aantal sessies is de capaciteit beperkt. Wees er dus snel bij!

Maandag 2 oktober
Ochtend – Kick-off van #DeWeekVanMVOI: de laatste trends rondom MVOI (online, openbaar)
Ochtend – Kennissessie: Zicht op Sociale Impact (online, openbaar)
Middag – Kennissessie: MVI monitoren doe je zo! (online, openbaar) (meer informatie volgt)

Dinsdag 3 oktober
Ochtend – Diversity Day: Diversiteit & Inclusie in aanbestedingen (online, openbaar)
Ochtend – Training: Direct aan de Slag met Circulair Inkopen (online, openbaar)
Middag – Community of Practice Contractmanagement Circulair – rolverdelingen (online, voor CoP leden) (meer informatie volgt)

Donderdag 5 oktober
Ochtend – Community Event MVI Manifestpartijen (op locatie, voor manifestpartijen)
Middag – Inspiratiemiddag MVOI: van Wetenschap naar Praktijk! (op locatie, openbaar)

Vrijdag 6 oktober
Ochtend – Kennissessie: MVOI-thema’s combineren in aanbestedingen (online, openbaar)

Welke inzet verdient volgens jou een pluim?
Welke stappen maak jij rondom MVOI? Geef de MVOI-pluim door op LinkedIn. Maak kans op een interview waarmee jouw voorbeeld een bredere bekendheid krijgt. Inspireer anderen en deel jouw ervaring! Meedoen is simpel.