Afgelopen week 3687 bezoekers
15148 geregistreerde inkopers
2163 app gebruikers

Exclusief CPD: De Kunst van Leiderschap

Evenement start op: 05 apr. 2018 16:30

Het thema leiderschap krijgt veel aandacht. Vaak gericht op wat een goede leider is, of hoe een goede leider zich moet gedragen. Er is weinig aandacht voor ‘waarom’ een leider doet wat hij doet. Juist de leiders die de kern van het ‘waarom’ kunnen raken, maken in onze visie het verschil.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:
  • Leiderschap
  • Veranderen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Netwerken

Mariëlle Heijltjes zal haar visie geven op het thema ‘de Kunst van Leiderschap’ tijdens onze NEVI-CPD bijeenkomst op 5 april. Het thema leiderschap krijgt veel aandacht. Vaak gericht op wat een goede leider is, of hoe een goede leider zich moet gedragen. Er is weinig aandacht voor ‘waarom’ een leider doet wat hij doet. Juist de leiders die de kern van het ‘waarom’ kunnen raken, maken in onze visie het verschil. Zij creëren niet te stoppen bewegingen

Over Mariëlle Heijltjes

Prof. Dr. Mariëlle Heijltjes is hoogleraar Managerial Behavior en executive director van UMIO, de professional development tak van Maastricht University School of Business and Economics. Haar professionele interesse en expertise liggen bij vragen die betrekking hebben op het functioneren van  (top) managers en  (top) management teams: wat leidt hun gedrag, wanneer is het effectief enverantwoord enwat verklaart de dynamiek binnen het team. 

Haar onderzoek is gepubliceerd in diverse internationale tijdschriften zoals de Academy of Management Review, Small Group Research en de Journal of International Business Studies. Daarnaast werkt zij in UMIO’s executive development programma’s veel samen met bedrijven en adviseurs op vraagstukken omtrent leiderschap van verandering. De interactie tussen wetenschap en praktijk vormt voor haar een belangrijke inspiratiebron voor nieuwe onderwijs- en onderzoek programma’s als ook voor de invulling van haar eigen leiderschap.

Praktische informatie
Daarnaast graag ook de tijden van de verschillende programmaonderdelen:
16.30-17.00 uur : Binnenlopen
17.00 uur : Opening door NEVI-CPD-bestuur en introductie Mariëlle Heijltjes
17:10 uur : Deel 1: Mariëlle Heijltjes
18.00 uur : (Adem)pauze
18.20 uur : Deel 2: Mariëlle Heijltjes
19:15 uur : Slotwoord, afsluiting en gelegenheid voor netwerkborrel & hapje
20:30 uur : Einde

Altijd in de buurt
De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.

NEVI BASIC € 100,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk

NEVI PRO € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders