Afgelopen week 6139 bezoekers
20683 geregistreerde inkopers
3853 app gebruikers

Facto Congres 2020: 'Changing World, Changing FM'

Evenement start op: 23 jun. 2020 10:00

De wereld verandert razendsnel. De invloed van high tech wordt groter, gebouwen worden slimmer, klantwensen veranderen, de arbeidsmarkt wordt krapper, de energietransitie vraagt om andere oplossingen en steeds meer mensen willen werken in een omgeving waar duurzaamheid, gezondheid en 'purpose' centraal staan.

Al die ontwikkelingen brengen voor facility managers enorme uitdagingen met zich mee. Hoe ga je met die veranderingen om? En hoe kan FM - samen met haar dienstverleners - innovatieve dienstverlening ontwikkelen die écht bijdraagt aan het succes van de organisatie? Alle reden voor een congres met het thema: 'Changing World, Changing FM'.

Met o.a. keynotespreker Japke D-Bouma en een programma met maar liefst 10 verschillende sessies, belooft het weer een afwisselende en leerzame dag te worden.

PROGRAMMA | SESSIES | Schrijf je in vóór 1 april en profiteer van de vroegboekkorting!


Keynote Japke-D Bouma

Japke-D Bouma is journalist en bekend van haar wekelijkse columns in NRC over kantoor, taal, jargon en hoe we over vrouwen en mannen denken. In een humoristisch verhaal deelt de ‘kantooramazone’ op het Facto Congres haar kijk op de wondere wereld van kantoren, de gewoontes die daar plaatsvinden en al het jeukjargon waarmee mensen elkaar dagelijks lastig vallen. Ze geeft tips hoe je kantoor 'overleeft', legt uit en leeft mee. Lees meer over haar keynotesessie

JLL Winning Workplace Award 2020

Dit jaar zal de uitreiking van de JLL Winning Workplace Award plaatsvinden tijdens het Facto Congres. Deze prestigieuze award is bedoeld voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geven aan hun werkomgeving. Dit jaar is het thema “Workplace 2020”: een werkomgeving die effectiviteit stimuleert, positief bijdraagt aan gezondheid, duurzaamheid en de beleving bevordert. Lees meer over de award

Facto Congres 2019 Plenair

Lees hier het verslag van het Facto Congres 2019

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders