Afgelopen week 5421 bezoekers
20921 geregistreerde inkopers
4018 app gebruikers

Facto Congres 2020: 'Changing World, Changing FM'

Evenement start op: 01 okt. 2020 10:00

Goed nieuws, het Facto Congres gaat door. Wel is besloten het congres te verplaatsen naar 1 oktober en in aangepaste vorm plaats te laten vinden. Wij houden rekening met de 1,5 meter maatregel.

Er wordt momenteel nauw samengewerkt met de locatie en sprekers om de hygiëne gedurende de dag extra goed te verzorgen. Wij hopen je hiermee gerust te hebben gesteld dat je zorgeloos kunt deelnemen aan het congres.


De wereld verandert razendsnel

De invloed van high tech wordt groter, gebouwen worden slimmer, klantwensen veranderen, de arbeidsmarkt wordt krapper, de energietransitie vraagt om andere oplossingen en steeds meer mensen willen werken in een omgeving waar duurzaamheid, gezondheid en ‘purpose’ centraal staan.

Tel daarbij op alle ontwikkelingen rondom de coronacrisis en de gigantische impact van deze pandemie op de samenleving, dan is het duidelijk dat facility managers voor enorme uitdagingen staan. De ontwikkelingen hebben namelijk één ding aangetoond: het gaat vandaag de dag om meer dan keurig op tijd diensten leveren, het gaat – juist nu! – om veerkracht, flexibiliteit, wendbaarheid, aanpassingsvermogen, snel schakelen, veranderen en improviseren. Niet alleen voor de FM’er zelf, maar voor zijn gehele team, zijn dienstverleners en andere stakeholders.

Hoe ga je met die veranderingen om?

En hoe kan FM – samen met haar dienstverleners – wendbaar, flexibel en doelgericht innovatieve dienstverlening ontwikkelen die, juist in deze bijzondere tijden, écht bijdraagt aan het succes van de organisatie? Alle reden voor een congres met het thema: ‘Changing World, Changing FM’.

Met keynotesprekers Merlijn Ballieux (als wetenschapper gespecialiseerd in veranderkunde), NRC-journalist Japke D-Bouma en een programma met maar liefst 10 verschillende sessies, belooft het weer een afwisselende en leerzame dag te worden.

PROGRAMMA | SESSIES


Keynote Japke-D Bouma

Japke-D Bouma is journalist en bekend van haar wekelijkse columns in NRC over kantoor, taal, jargon en hoe we over vrouwen en mannen denken. In een humoristisch verhaal deelt de ‘kantooramazone’ op het Facto Congres haar kijk op de wondere wereld van kantoren, de gewoontes die daar plaatsvinden en al het jeukjargon waarmee mensen elkaar dagelijks lastig vallen. Ze geeft tips hoe je kantoor 'overleeft', legt uit en leeft mee. Lees meer over haar keynotesessie

JLL Winning Workplace Award 2020

Dit jaar zal de uitreiking van de JLL Winning Workplace Award plaatsvinden tijdens het Facto Congres. Deze prestigieuze award is bedoeld voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geven aan hun werkomgeving. Dit jaar is het thema “Workplace 2020”: een werkomgeving die effectiviteit stimuleert, positief bijdraagt aan gezondheid, duurzaamheid en de beleving bevordert. Lees meer over de award

Facto Congres 2019 Plenair

Lees hier het verslag van het Facto Congres 2019

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders