Afgelopen week 6139 bezoekers
20683 geregistreerde inkopers
3853 app gebruikers

Future of Procurement

Evenement start op: 01 apr. 2020 12:00

Een kijkje in de toekomst

Van cloud, naar AI, blockchain en machine learning, de innovaties binnen procurement volgen elkaar steeds sneller op. Wat nu nog lijkt op een scène uit een sciencefictionfilm, is in 2025 onderdeel van een normale werkdag. Hoe kunnen nieuwe technologieën je in de praktijk gaan helpen? En belangrijker nog: hoe kunnen we dit realiseren?

Future of Procurement Event

Op 1 april 2020 organiseert McCoy het Future of Procurement event in het SAP Experience Center in ’s-Hertogenbosch. We nemen je die dag mee door vraagstukken en ontwikkelingen omtrent verschillende innovaties in de wereld van inkoop.

Experts aan het woord

Zo zal dhr. Holger Schiele, verbonden aan de Universiteit Twente als ‘Professor of Technology Management Innovation of Purchasing, Production and Logistics’, ons een kijkje geven in de toekomst van inkoop. Hij zal ons vertellen wat de verwachtingen in de praktijk zijn omtrent Artificial Intelligence en waar de mogelijkheden en - vooralsnog - de onmogelijkheden zitten.

Tevens in ons midden als gastspreker vanuit DSM, Dhr. Andries Feikema, Global Director Procurement Transformation. Hij zal zijn visie delen op digital business transformation en change management. "To D or not to D? That's the question."

McCoy & Patners

Tijdens verschillende break-out sessies zullen we hier verder op inzoomen. Ook zullen we onze nieuwste propositie laten zien, die bedrijven gaat ondersteunen bij het uitstippelen van hun eigen IT/Procurement roadmap.

Praktische informatie

We starten om 12:00 uur met een lunch. We sluiten het programma om 17:00 uur af met een gezellige borrel waarbij je - onder het genot van een hapje en drankje - van gedachten kunt wisselen met vakgenoten en experts.

12.00 lunch & ontvangst
13.00 intro & welkom
13.30 Klantpresentatie, Andries Feikema DSM
14.15 Break
14.30 4 break-outssessies
16.40 Borrel

Interesse gewekt?

Schrijf je in via het formulier op onze websitepagina waar je komt nadat je op de onderstaande button geklikt hebt.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders