High Pressure Cooker: in één dag een vergevorderd actieplan MVOI

Startdatum:
12-10-23 09:00

Op 24 november 2023 is het precies één jaar geleden dat het eerste officiële ondertekenmoment Manifest MVOI heeft plaatsgevonden. Dat betekent dat Manifestpartijen die het manifest MVOI toen hebben ondertekend ook het Actieplan MVOI moeten hebben opgesteld en ingediend. Dat is nog niet elke partij gelukt. Daarom organiseren wij op 12 oktober 2023 een High Pressure Cooker waarbij je in één dag een grote slag kan maken in het opstellen van je Actieplan MVOI.

High Pressure Cooker
Ter voorbereiding op deze dag, is er een online voorbereidingsbijeenkomst op 26 september van 09.30 tot 10.30 uur ingepland. Voor een optimaal resultaat zijn er voorbereidende werkzaamheden noodzakelijk, zodat je tijdens de High Pressure Cooker direct aan de slag kunt. Denk aan zo’n 2 tot 4 uur voorbereidingstijd. Na afloop van de High Pressure Cooker heb je een opzet van het actieplan MVOI klaar. Deze versie kun je intern met het MVOI-team verder afstemmen, toetsen en aanvullen.

Voor wie?
Organisaties die het Manifest MVOI hebben ondertekend en nog geen actieplan hebben opgesteld. Ook open voor publieke partijen die het manifest nog willen onderteken en/of structureel aan de slag willen met MVOI is deze dag geschikt.

Binnen deze organisaties de mensen die zicht hebben op het inkoopproces en een rol spelen bij de totstandkoming van het actieplan MVOI.

Programma
Het programma start om 09.30 uur, inloop om 09.15 uur, en eindigt om 16.30 uur.
Sprekers: Rosa Pols en Joost Brouwer (Bureau 2030).

Datum, tijd en locatie
(Online voorbereidingsbijeenkomst 26 september van 09.30 tot 10.30 uur.)
Donderdag 12 oktober 2023 van 09.15 tot 16.30 uur.
Locatie: RVO Den Haag, Beatrixlaan 2 Den Haag, Clingendaelzaal.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Let op: er is ruimte voor een maximum aantal organisaties. Per organisatie maximaal 2 personen.