In2ProGress; Inkoopcongres van In2Talent

Startdatum:
07-04-22 12:30

Aanstaande donderdag 18 november zou de eerste editie van In2Progress plaatsvinden in Haarlem. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zijn wij helaas genoodzaakt het congres te verplaatsen. In dit geval komt van uitstel dus geen afstel, want wij hopen jullie allemaal in het voorjaar van 2022 alsnog te verwelkomen in het Provinciehuis in Haarlem.

Houd onze LinkedIn pagina en website https://lnkd.in/ekYMSGab in de gaten voor updates.

Graag tot ziens in 2022! ⭐


In2ProGress – vooruitgang boeken door stil te staan | April 2022 is het zover. Graag nodigen wij jullie uit voor In2ProGress, het allereerste inkoopcongres georganiseerd door In2Talent.

ProGress staat zowel voor Procurement Congress als voor vooruitgang. Wij geloven er namelijk in dat je alleen vooruitgang kunt boeken als je ook stilstaat bij waar je bent en waar je heen wilt gaan (en wat je daarvoor nodig hebt). Door stil te staan bij het gedrag dat je inzet in je werk en privéleven, kun je hierin bewuste keuzes maken.

In één middag word je door experts op het gebied inkoop en persoonlijke ontwikkeling meegenomen in het thema “Vooruitgang boeken door stil te staan”.

In2ProGress staat zowel voor Procurement Congress als voor vooruitgang. Wij geloven er namelijk in dat je alleen vooruitgang kunt boeken als je ook stilstaat bij waar je bent en waar je heen wilt gaan (en wat je daarvoor nodig hebt). Door stil te staan bij het gedrag dat je inzet in je werk en privéleven, kun je hierin bewuste keuzes maken.

De keynote speaker van de dag is Loek Peters (oa bekend van Penoza en expeditie Robinson). In zijn sessie vertelt hij ons meer over zijn filosofie: Je bent zo goed als je de ander laat zijn.

Naast de plenaire sessies zijn er verschillende workshops te volgen naar keuze (o.a. Inkoop tijdens een crisis, Authentiek persoonlijk leiderschap en Ethisch inkopen).

Kortom, dit is de ideale kans om je inkoopvaardigheden een boost te geven, meer over jezelf te leren, en te netwerken. Voor meer algemene informatie en de invulling van de workshops, kijk op onze site: www.in2talent.nl/in2progress en meld je aan!

Programma

12:30 uur – Inloop met lunch
13:20 uur – Welkom
13:30 uur – Opening door de provincie Noord-Holland
Opening door Zita Pels, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland voor Financiën, Circulaire economie, Zeehavens, Sport en Cultuur en erfgoed.

13:45 uur – Plenair stilstaan
14:00 uur – Key note speaker Loek Peters – Maak De Ander Beter

In de zoektocht om processen af te stemmen om de ander zo goed mogelijk van dienst te zijn, onderschatten we vaak de attitudes van de medewerkers binnen de organisatie die dat moeten uitvoeren. MDAB zet daarvoor een gedachtengoed in dat is ontstaan vanuit de acteurswereld. Een gedachte gebaseerd op de filosofie dat jij zo goed bent als je de ander laat zijn. Dat impliceert een andere manier van naar zaken en samenwerken kijken. Want niet meer jouw collega, maar jijzelf bent verantwoordelijk voor de presentatie van die collega. Maar dat geldt ook andersom. De implementatie van dit gedachtengoed zorgt voor een andere manier van denken binnen de gehele organisatie.

15:15 uur – Workshopronde 1
Tijdens In2ProGress zullen er tweemaal 5 workshops van 45 minuten worden gegeven. Je krijgt dan ook de kans om voor beide workshoprondes een workshop te selecteren. Op dit moment staan er de volgende workshops op de planning:

Workshop door de Provincie Noord-Holland
Workshop door Peter Streefkerk
Workshop door In2Coaching
Workshop door Dienst Testen.
Klik hier voor meer informatie over de workshops.

16:15 uur – Workshopronde 2
Tijdens In2ProGress zullen er tweemaal 5 workshops van 45 minuten worden gegeven. Je krijgt dan ook de kans om voor beide workshoprondes een workshop te selecteren. Op dit moment staan er de volgende workshops op de planning:

Workshop door de Provincie Noord-Holland
Workshop door Peter Streefkerk
Workshop door In2Coaching
Workshop door Dienst Testen.
Klik hier voor meer informatie over de workshops.

17:15 uur – In2Challenge
18:00 uur – Netwerkborrel + hapje

Meer informatie workshops

Het Provinciehuis van de Provincie Noord-Holland in Haarlem

Een unieke en karakteristieke locatie. Een lust voor het oog!: Het inkoopcongres van In2Talent vindt plaats in het Provinciehuis van de Provincie Noord-Holland, Provinciehuis Paviljoen Welgelegen in Haarlem (Dreef 3, Haarlem, Noord-Holland, NL, 2012 HR)

Toegangskaartje

Een toegangskaartje voor In2ProGress kost €34,95 exclusief btw. Dit is inclusief lunch, plenaire sessies, workshops, netwerkborrel en uitrijkaart van de parkeergarage. Uw inschrijving is definitief zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Indien u zich heeft aangemeld voor ons congres, kunt u voorafgaand aan het congres een factuur verwachten.

Zien we jou ook in Haarlem? Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen.