Afgelopen week 5631 bezoekers
20206 geregistreerde inkopers
3542 app gebruikers

Inkopers op de Golfbaan

Evenement start op: 16 sep. 2019 10:00

Het sportiefste evenement voor Inkoopprofessionals uit Nederland en België

De inschrijving is weer gestart! Heb jij interesse om dit jaar deel te nemen aan dit event? Voor beginnende en ervaren golfers.

Editie 12 Inkopers op de Golfbaan

Ooit begonnen in 2008 op de Free-golf baan in Vlaardingen, is “Inkopers op de Golfbaan” inmiddels uitgegroeid tot het sportiefste evenement voor Inkoopprofessionals uit Nederland en België. ‘Inkopers op de Golfbaan’ staat bekend als hét sportieve netwerkevenement voor inkoop- professionals uit de publieke én private sector.

Zie hier een sfeerimpressie.

Voor zowel de ervaren als nog beginnende Golfers

Bent u als inkoopprofessional ook wel eens op zoek naar een mogelijkheid om op een informele manier met een inkoopcollega van andere organisaties in gesprek te gaan? Op maandag 16 september kan dat opnieuw realiteit worden want dan organiseren Hans Weusthof en Marc Brugman voor de 12e keer de Inkopers-Golfdag. Iedereen die een relatie heeft tot het vak ‘inkopen’ is van harte welkom.

Voor de vroege vogels organiseert InkoopAcademie een early bird workshop over ‘de subjectieve kant van Contractmanagement’

Het Rijk van Nijmegen

Dit jaar is de prachtige Golfbaan “Het Rijk van Nijmegen” bereidt gevonden om ons opnieuw te ontvangen. Deze baan kenmerkt zicht door 45 volwaardige holes in een schitterende omgeving. Oude bomenlanen, uitdagende waste area’s en verrassende blinde holes bepalen het karakter.

Waar?

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen Postweg 17, 6561 KJ Groesbeek

inkopers-op-de-golfbaan-2019-sharp.jpg#asset:37158


Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders