Inkopers op de Golfbaan 2022

Startdatum:
05-09-22 10:00

Het sportiefste evenement voor Inkoopprofessionals en bidmanagers uit Nederland en België – De inschrijving voor 2022 is weer gestart! Heb jij interesse om dit jaar deel te nemen aan dit event? Voor beginnende en ervaren golfers.

  • 5 SEPT 2022
  • Golfbaan De Haverleij, – ‘s Hertogenbosch
  • Editie 15 – Inkopers op de Golfbaan

Wat ooit klein is begonnen in 2008 op de Free-golf baan in Vlaardingen, is inmiddels uitgegroeid tot het sportiefste evenement voor Inkoopprofessionals uit Nederland en België. ‘Inkopers op de Golfbaan’ staat bekend als hét sportieve netwerkevenement voor inkoop- professionals uit de publieke én private sector.

Voor zowel de ervaren als nog beginnende Golfers
Ontmoet als inkoopprofessional op een informele manier een inkoopcollegae van een andere organisatie ! Op maandag 5 september kan dat opnieuw realiteit worden want dan organiseren Hans Weusthof en Marc Brugman voor de 15e keer de Inkopers-Golfdag. Iedereen die een relatie heeft tot het vak ‘inkopen’ is van harte welkom.

Golfbaan De Haverleij, ‘s Hertogenbosch

Voor dit derde lustrumjaar hebben wij de prachtige Golfbaan “de Haverleij’, -bij ‘s Hertogenbosch ” geselecteerd en zij willen ons graag ontvangen. Een indrukwekkende golfbaan met mooie greens, omgeven door prachtige woonkastelen. Naast de wedstrijdbaan biedt De Haverleij ook een 9 holes PAR-3 golfbaan, deze is ook zonder baanpermissie of GVB te bespelen. Ook zijn er diverse oefenfaciliteiten en het ruime terras van het clubhuis wordt gekenmerkt door Bossche gastvrijheid.

Golfers met GVB zijn welkom vanaf 10:00 uur en na een lezing door Jeroen van de Rijt, staan zij om 12:00 uur op de baan. Beginnende zijn welkom vanaf 11 uur en na dezelfde lezing door Jeroen van De Rijt, ontvangen zijn een lekkere lunch en gaan vanaf 13:00 uur de baan op onder begeleiding van een Golfpro (-fessional).

Afsluiting uiteraard wederom in stijl met een traditioneel goed verzorgde BBQ!