Afgelopen week 6362 bezoekers
20681 geregistreerde inkopers
3853 app gebruikers

Innovatiegericht Inkopen ‘Leren van elkaars werelden’

Evenement start op: 19 mrt. 2020 12:00

Werkt u aan innovatie in de publieke sector en wilt u stappen maken bij innovatieprocessen in samenwerking met de markt?

Dan is het congres Innovatiegericht Inkopen ‘Leren van elkaars werelden’ dat op donderdag 19 maart (12:00-17:00 uur) plaatsvindt in het Provinciehuis in Utrecht iets voor u. Het congres is kosteloos wordt georganiseerd door CROW, PIANOo, ProRail en Rijkswaterstaat.

Maatschappelijke opgaven spelen een grote rol. Bij deze opgaven kunnen we innovatie goed gebruiken. Hoe kunnen wij als overheden samenwerken met de markt aan innovatieve oplossingen? Hoe gaan we om met maatschappelijke uitdagingen van nu zoals klimaat, circulaire economie, digitalisering en veiligheid? Hoe komt een innovatieve samenwerking uiteindelijk tot stand? Deze en andere thema’s komen op het congres aan bod.

Programma

Inspirerende casuïstiek en sprekers (vanuit de werelden van Bouw, GWW en daarbuiten) nemen u mee naar nieuwe inzichten. Door van elkaar te leren en elkaar te inspireren tot nadenken kunnen meters worden gemaakt.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Laat ons weten of wij op uw komst mogen rekenen via uw persoonlijke loginlink. Graag ontvangen wij zo snel mogelijk uw reactie, en uiterlijk voor 22 februari. Dit is een persoonlijke uitnodiging; collega’s die ook geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden via de algemene aanmeldlink. Aanmeldingen zijn onder voorbehoud in verband met beschikbaarheid.

Graag tot ziens op donderdag 19 maart in Utrecht!

Mede namens CROW, ProRail en Rijkswaterstaat, PIANOo

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders