Afgelopen week 5841 bezoekers
21227 geregistreerde inkopers
4328 app gebruikers

Kennis- en Praktijkdagen 2020 Contracteren Sociaal Domein

Evenement start op: 07 jun. 2021 09:00

Kennis- en Praktijkdagen 2020 afgelast

De Rijksoverheid heeft onlangs bepaald dat ministeries tot het eind van 2020 alleen online evenementen mogen organiseren, om de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. De Kennis- en Praktijkdagen 2020 ‘Contracteren Sociaal Domein’ in 2020 worden daarom afgelast.

Kennis- en Praktijkdagen 2021

De data van de Kennis- en Praktijkdagen 2021 zijn inmiddels vastgelegd: maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 juni 2021

Noteer deze data alvast in uw agenda en houd voor meer informatie hierover de Vindplaats in de gaten. Wij hopen u tegen die tijd in goede gezondheid op de locatie het Akoesticum in Ede te mogen begroeten.

Op deze website leest u het programma dat oorspronkelijk voor dit driedaagse evenement was gepland. In november/december zullen wij een vergelijkbaar programma aanbieden.


Dit evenement is voor en door gemeenten en (zorg)aanbieders georganiseerd, met als doel de inkoop (van visievorming tot uitvoering) in het Sociaal Domein te versterken om zo samen de transformatie vorm te geven. Hierbij ligt de focus op voorbeelden uit de praktijk.

(Deze editie vindt plaats in het Akoesticum in Ede, vlak naast treinstation Ede-Wageningen. U kunt één of meer dagen bijwonen. De toegang is gratis.)

Voor wie?

Iedereen die te maken heeft met inkoop in het Sociaal Domein is van harte welkom. Met name beleidsmedewerkers, accountmanagers, inkopers, verkopers of juristen die werkzaam zijn bij een gemeente of (zorg)aanbieder.

Wat kunt u verwachten?

De Kennis- en Praktijkdagen zijn vooral bedoeld om van elkaars ervaringen te leren en kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop en aanbesteden in het Sociaal Domein.

In drie rijk gevulde dagen, met interessante sprekers, verdiepende presentaties en een ruim aanbod aan (inter)actieve workshops, is tevens voldoende gelegenheid om te netwerken en zodoende alle aanwezige kennis te benutten.

Programma

Het programma start elke dag om 9:30 uur. Over de gehele dag zijn er een aantal workshoprondes met vooral praktijkvoorbeelden te volgen.

Elke dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Wij kijken ernaar uit u op (één van) de drie Kennis- en Praktijkdagen te mogen verwelkomen.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders