Afgelopen week 5842 bezoekers
20981 geregistreerde inkopers
4051 app gebruikers

Kennis- en Praktijkdagen 2020 Contracteren Sociaal Domein

Evenement start op: 30 nov. 2020 09:00

De Kennis- en Praktijkdagen 2020 worden uitgesteld

De Kennis- en Praktijkdagen 2020 ‘Contracteren Sociaal Domein’ op 7, 8 en 9 april 2020 worden verzet vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De nieuwe data van de Kennis- en Praktijkdagen 2020 zijn maandag 30 november, dinsdag 1 december en woensdag 2 december 2020.

Op deze website leest u het programma dat oorspronkelijk voor dit driedaagse evenement was gepland. In november/december zullen wij een vergelijkbaar programma aanbieden.


Op maandag 30 november, dinsdag 1 december en woensdag 2 december 2020 organiseert het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein de 3e editie van de Kennis- en Praktijkdagen 'Contracteren Sociaal Domein'.

Dit evenement is voor en door gemeenten en (zorg)aanbieders georganiseerd, met als doel de inkoop (van visievorming tot uitvoering) in het Sociaal Domein te versterken om zo samen de transformatie vorm te geven. Hierbij ligt de focus op voorbeelden uit de praktijk.

(Deze editie vindt plaats in het Akoesticum in Ede, vlak naast treinstation Ede-Wageningen. U kunt één of meer dagen bijwonen. De toegang is gratis.)

Voor wie?

Iedereen die te maken heeft met inkoop in het Sociaal Domein is van harte welkom. Met name beleidsmedewerkers, accountmanagers, inkopers, verkopers of juristen die werkzaam zijn bij een gemeente of (zorg)aanbieder.

Wat kunt u verwachten?

De Kennis- en Praktijkdagen zijn vooral bedoeld om van elkaars ervaringen te leren en kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop en aanbesteden in het Sociaal Domein.

In drie rijk gevulde dagen, met interessante sprekers, verdiepende presentaties en een ruim aanbod aan (inter)actieve workshops, is tevens voldoende gelegenheid om te netwerken en zodoende alle aanwezige kennis te benutten.

Programma

Het programma start elke dag om 9:30 uur. Over de gehele dag zijn drie workshoprondes met vooral praktijkvoorbeelden te volgen, op woensdag 8 april zelfs vier. Elke dag wordt afgesloten met een netwerkborrel en op de laatste dag (donderdag 9 april) sluiten we af met een DebatCafé.

Wij kijken ernaar uit u op (één van) de drie Kennis- en Praktijkdagen te mogen verwelkomen.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders