Afgelopen week 5631 bezoekers
20206 geregistreerde inkopers
3542 app gebruikers

Kennis is macht, kennis delen is kracht! (IPM Association)

Evenement start op: 19 sep. 2019 18:00

Kennis is macht, kennis delen is kracht! Dat is het motto van de studieclub Inkoop- en Product Management Association / IPM.

Kom jij ook op 19 september a.s. (gratis) kennismaken met deze enthousiaste groep?
Geniet dan meteen van onze jaarlijkse barbecue


Graag nodigen wij jou, als specialist in het vakgebied Inkoop- en/of Product Management uit ook een keer vrijblijvend kennis te maken met de Inkoop- en Product Management Association / IPM en te bezien of dit voor jou interessant is om je kennis te verrijken en daarmee te groeien in jouw kwaliteiten als specialist in je vakgebied. De groep staat open voor inkopers, productmanagers, contractmanagers, categorymanagers alsmede brand- en formulemanagers.

Wil je wat meer weten over de studieclub Inkoop- en Product Management Association / IPM? Kijk dan even op http://www.amweko.nl/amweko/inkoop-en-product-management-association/

We nodigen je uit om op 19 september a.s. onze gast te zijn.

Onderhandelen….het is jouw vak. Maar zijn we ons wel altijd bewust van alle aspecten die daarbij een rol spelen? Die avond hebben we Matthijs Böcker in ons midden die jouw focus richt op “strategisch onderhandelen”. Doelstelling is om op een professionele manier het maximaal haalbare resultaat uit een onderhandeling te halen, in combinatie met het feit dat beide partijen tevreden moeten zijn. Dit begrip wordt al jaren “win-win” genoemd. Matthijs Böcker laat ons op indringende, doch luchtige wijze zien hoe we net iets meer kunnen winnen dan onze gesprekspartners, zodanig dat die gesprekspartners nog steeds tevreden zijn met hun eigen resultaat.

Sinds de start kent IPM inmiddels een vaste kern van zo’n 20 deelnemers en deze zal de komende tijd uitgroeien naar ca. 100, want elke keer nodigen we een aantal nieuwe mensen uit voor wie de IPM wellicht ook interessant is. Wil jij ook zo’n enthousiaste vertegenwoordiger zijn, die gretig de kennis tot zich neemt over "slim tijdgebruik" van Eric van den Heuvel, “de geheimen van de lichaamstaal“ zoals uitgelegd door Elianne de Kat van de Body Lanquage Academy of “de werking van het brein” door Hein Heijen?

Maak dan 10 september gratis en vrijblijvend kennis met de IPM-groep en ontdekt. En zo is er elke bijeenkomst weer een interessante en boeiende spreker met een leerzaam onderwerp. Je betaalt op die kennismakingsavond alleen je eten en drankjes.

Je kunt binnenlopen tussen 17.00 en 18.00 uur en om 18.00 uur gaan we van start. Na het verhaal van Matthijs gebruiken we het diner en na afloop daarvan zal een van de vaste deelnemers iets over zijn / haar werk en branche vertellen, het zogeheten “toetje”. Als het mooi weer is dan gaan we die avond gezellig barbecueën i.p.v. binnen een 2-gangen diner te gebruiken.

De bijeenkomst wordt gehouden in het zalencentrum Kloosterhoeve aan de Kloosterweg 2 in Harmelen (nabij Utrecht). Het diner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht, kost exclusief je drankjes € 25,-. Op 10 september maakt – bij mooi weer – het diner dus een keer plaats voor een gezellige barbecue. Je betaalt je kosten dezelfde avond op locatie.

Ik hoor graag of jij er ook bij bent op 19 september a.s.

Klik hier en klik dan even de bij jou passende optie aan in het reactieblok en druk op verzenden dan kunnen wij ervoor zorgen dat het die avond voortreffelijk verloopt.

Let op!: Pas wel eerst nog even het mailadres maarten@inkoopjobs.nl in de bronlink/websitepagina URL aan naar jouw eigen mailadres, anders krijgt de organisator wel jouw aanmelding, maar geen e-mailadres voor contact doeleinden.


Vriendelijke groeten van Bart Weijers, voorzitter Inkoop- en Product Management Association (IPM)

Amweko.png#asset:38422

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders