Afgelopen week 5003 bezoekers
18565 geregistreerde inkopers
2947 app gebruikers

Kennisnetwerk Tenderboards

Evenement start op: 20 nov. 2018 13:30

UBR|HIS en NEVI Publiek organiseren de derde bijeenkomst voor Tenderboards in de publieke sector! Het is nog onontgonnen terrein maar met elkaar vormen we het Kennisnetwerk Tenderboards.


Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Tenderboards
  • Kennis en ervaring delen
  • Experimenteren en discussiëren
  • Netwerk verbreden

UBR|HIS (het rijks-inkoopuitvoeringscentrum Haagse Inkoopsamenwerking) en NEVI Publiek organiseren de derde bijeenkomst voor Tenderboards in de publieke sector! Na de aftrap eind vorig jaar en de sessie op het PIANOo-congres is het terrein en beetje onontgonnen door Joyce Leussink die voor haar master aan de Universiteit Twente onderzoek heeft gedaan naar de inzet van Tenderboards bij Nederlandse overheden.

Het netwerk groeit maar onze oproep blijft staan: Zit je in een Tenderboard doe dan mee! Is er iemand uit jouw Tenderboard die je mee wil nemen? Laat hem of haar zich inschrijven! Of ken je nog meer Tenderboards bij andere publieke organisaties, laat het ons weten via publiek@nevi.nl want we willen dit als een olievlek over Nederland laten gaan.

Praktische informatie

Doelgroep zijn mensen werkzaam in de publieke sector die in hun organisatie een Tenderboard hebben of geïnteresseerd zijn en er één op willen zetten.

Politie Training Centrum
Katschiplaan 10
2496 ZN Den Haag

NEVI BASIC € 75,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk
NEVI PRO € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.


's-gravenhage - 20 November 2018 13:30 - 18:00

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders