Afgelopen week 5086 bezoekers
18103 geregistreerde inkopers
2875 app gebruikers

Kennissessie NEVI Publiek @ Pels Rijcken

Evenement start op: 27 nov. 2018 13:00

In 2018 worden er exclusief voor en door NEVI leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

''s-gravenhage - 27 November 2018 13:00 - 17:30

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:
  • Recente jurisprudentie
  • Implicaties voor inkopen en aanbesteden in de publieke sector
  • Praktijkervaringen Pels Rijcken
  • Exclusief voor NEVI publiek leden
  • Netwerken met vakgenoten

De vierde kennissessie wordt georganiseerd op 27 november bij Pels Rijcken. We zijn welkom in het fraaie kantoor uitkijkend op het Malieveld. 

In de kennissessie staat recente jurisprudentie centraal. De sectie Aanbestedingsrecht binnen Pels Rijcken is met meer dan 20 advocaten veruit de grootste gespecialiseerde speler in Nederland. De sectie dekt inkoop op ieder gebied en is als geen ander bekend met publiek-publieke samenwerkingsvormen.

Het team heeft ook unieke ervaring in het opstellen en beoordelen van aanbestedingsdocumenten. Voor Design & Construct-, DBFM(O)- en PPS-contracten voor de grootste projecten in Nederland en voor grote ICT-projecten. Enkele voorbeelden: HSL, Tweede Coentunnel, A15, Maasvlakte-Vaanplein, Schiphol-Amsterdam-Almere en Kilometerprijs.

Met al deze kennis en ervaring praat Pels Rijcken je graag bij over de implicaties van de recente jurisprudentie op het inkopen en aanbesteden in jouw dagelijkse praktijk.

Praktische informatie
In 2018 worden er *exclusief voor en door NEVI leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar jezelf tegenaan loopt in jouw organisatie.

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een kennissessie Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt. 

Programma:
13.00    Inloop koffie/thee 
13.30    Welkom & introductie door dagvoorzitter
13.40    Korte update NEVI Publiek
13.50    Presentatie Pels Rijcken en discussie
14.50    Pauze
15.10    Presentatie Pels Rijcken en discussie
16.10    Netwerken/borrel
17.15    Einde

* Voor deelname dien je NEVI lid te zijn en werkzaam te zijn in de publieke sector. Alle overige aanmeldingen zullen worden afgewezen.

NEVI BASIC € 75,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk
NEVI PRO € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders