Afgelopen week 5631 bezoekers
20206 geregistreerde inkopers
3542 app gebruikers

Kennissessie NEVI Publiek @ UWV

Evenement start op: 26 sep. 2019 13:00

Ook in 2019 worden er exclusief voor en door NEVI-leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Amsterdam - 26 september 2019 13:00 - 17:30


Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Exclusief voor NEVI Professional Members die werkzaam zijn in de publieke sector
  • Inkooporganisatie van het UWV
  • Ontwikkelen van jezelf en inkoop

Netwerken met vakgenoten

De derde kennissessie van 2019 wordt georganiseerd op 26 september bij het UWV in Amsterdam. Tijdens deze kennissessie krijg je een kijkje achter de schermen van de inkooporganisatie van het UWV. Het precieze onderwerp vind je hier binnenkort.

Voorlopig programma:

13.00 - Inloop koffie/thee
13.30 - Welkom & introductie door dagvoorzitter
13.40 - Korte update NEVI Publiek
13.50 - Spreker 1
14.45 - Pauze
15.00 - Spreker 2
15.50 - Break out sessie
16.30 - Terugkoppeling en afronding door dagvoorzitter
16.45 - Netwerken/borrel
17.30 - Einde

Praktische informatie

In 2019 worden er exclusief voor en door NEVI-leden* die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd. Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar jezelf tegenaan loopt in jouw organisatie.

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een Kennissessie NEVI Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt.

* Ben je (nog) geen NEVI lid maar wel werkzaam in de publieke sector dan kan je eenmalig deelnemen als introducé. Het verzoek is dat je jezelf met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten dat je eenmalig als introducé deel wilt nemen. Er is een maximum van 10 introducees.

Annulering netwerkactiviteit

Annulering van deelname aan een netwerkactiviteit is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering.

Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

Binnen twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit is het gehele bedrag voor deelname aan de activiteit verschuldigd of kan er iemand in de plaats deelnemen.

Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar


NEVI BASIC € 75,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk
NEVI PRO € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders