Afgelopen week 4173 bezoekers
17568 geregistreerde inkopers
2696 app gebruikers

Kennissessie Publiek @ UBR/HIS

Evenement start op: 20 sep. 2018 13:00

In 2018 worden er exclusief voor en door NEVI-leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, Gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Leren en implementeren
  • Best practices UBR/HIS
  • Ontwikkelen van jezelf en inkoop
  • Exclusief voor NEVI publiek leden
  • Netwerken met vakgenoten

De derde kennissessie wordt georganiseerd op 20 september bij UBR/HIS in Den Haag.

Het thema van de kennissessie is Leren en implementeren. De UBR/HIS heeft hier veel ervaring mee en delen graag hun best practices. Bij leren en implementeren gaat het onder andere om het ontwikkelen van jezelf. Wat daarvoor noodzakelijk is, nu en in de toekomst, komt aan bod in deze sessie. Ook de verandering van de omgeving, de organisatie en de manier waarop we dat verankeren binnen inkoop passeren de revue.

Algemene informatie Kennissessies Publiek:
Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar jezelf tegenaan loopt in jouw organisatie.

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een kennissessie Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt.  

Praktische informatie
Locatie: nader te bepalen

Programma:

13.00 Inloop koffie/thee
13.30  Welkom & introductie door dagvoorzitter
13.40  Korte update NEVI Publiek
13.50  Korte presentatie UBR/HIS – ins en outs rondom inkoop en organisatie; kansen en uitdagingen rondom leren en implementeren
14.10  Spreker 1 – inhoud – 45 minuten en 15 minuten discussie
15.10  Breakout sessie
15.40  Terugkoppeling Break out sessie en vervolgstappen
16.00  Spreker 2 – inhoud – 45 minuten en 15 minuten discussie
17.00  Netwerken/borrel
17.45  Einde

De bijeenkomst (Kennissessie Publiek) is alleen toegankelijk voor NEVI Professional Members die werkzaam zijn in de Publieke sector.

NEVI BASIC € 75,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk

NEVI PRO € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders