Kick-off: CoP Contractmanagement in circulaire inkooptrajecten

Startdatum:
18-04-23 09:30

  • Bijeenkomst
  • Nevi House of Procurement, Arnhemsebovenweg 160, 3708 AH Zeist
  • 18 april 2023
  • 09:30 tot 12:00

Ton van Geijlswijk – Wil je inzicht in de mogelijkheden om circulariteit goed te borgen en te ontwikkelen in de contractfase? En ga je graag met andere inkopende organisaties en experts in gesprek om zo – gezamenlijk – verder te komen met vraagstukken rondom contractmanagement in circulaire inkooptrajecten? Meld je dan aan voor de Community of Practice (CoP) contractmanagement in circulaire inkooptrajecten. De CoP wordt georganiseerd door het Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen (VCI): een samenwerking tussen MVO Nederland, PIANOo, Nevi en Rijkswaterstaat.

In 2022 zijn de deelnemers van de Community of Practice (CoP) contractmanagement in circulaire inkooptrajecten van zowel publieke als private inkopende partijen aan de slag gegaan. Dit jaar verdiept de CoP zich verder in verschillende relevante onderwerpen rondom het borgen van circulariteit in contracten. Daarbij wordt er vooral ingezet op kennisuitwisseling en netwerkvorming.

De CoP bestaat in 2023 uit een fysieke kick-off bijeenkomst en 4 online verdiepingssessies. Wil je weten of de CoP iets voor jou is, wanneer de kick-off en de sessies zijn en/of wil je jezelf (kosteloos) aanmelden? Kijk dan hier.