Afgelopen week 5275 bezoekers
20275 geregistreerde inkopers
3590 app gebruikers

Kring Noord: Rondleiding bij Royal FloraHolland

Evenement start op: 26 sep. 2019 07:15

Vroeg in de ochtend is het al een drukte van belang bij de bloemenveiling in Eelde. Tijdens de rondleiding kun je meemaken hoe de ervaren handelaren de bloemen inkopen in het centrum van de internationale bloemenhandel. Na afloop kun je netwerken en genieten van een ontbijt.

Eelde - 26 September 2019 07:15 - 09:30


Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

De bloemenveiling is een wereld op zich. Je moet er vroeg voor opstaan, maar dat is een bezoek aan de veiling meer dan waard! Beleef de drukte op de vloer, zie de handelaren kopen bij de klok en verbaas je over de enorme hoeveelheid prachtige bloemen afkomstig uit bijna 50 landen die iedere dag verhandeld wordt. Als bezoeker van Royal FloraHolland kun je het hele veilproces volgen vanaf een speciale galerij. Je staat in het centrum van de internationale bloemenhandel. Een unieke ervaring die je niet snel vergeet.

Programma

7:15 uur - Inloop en aanmelding
7:30 uur - Rondleiding en ervaar de inkoop van de bloemen tijdens de veiling
9:00 uur - Netwerken, ontbijt en einde rondleiding
9.30 uur - Einde

Praktische informatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer

Vanuit Zwolle/Groningen: Vanaf de snelweg Zwolle-Groningen (A28) neemt u de afslag Eelde (afrit 37). Na de afslag gaat u linksaf en voorbij de brug over het Noord-Willemskanaal neemt u de afslag ‘Bloemenveiling/Flowerdome’ naar rechts.

Openbaar vervoer

Vanuit Assen: Je kunt vanuit Assen (NS-station) buslijn 51 nemen. Deze vertrekt op werkdagen om 11 minuten en 41 minuten over het hele uur. Je kunt uitstappen bij de halte ‘de Punt’. Vanaf deze halte is het ongeveer 5 minuten lopen naar de bloemenveiling.

Vanuit Groningen: Je kunt vanuit Groningen (NS-station) buslijn 52 nemen. Deze vertrekt op werkdagen om 4 minuten en 34 minuten over het hele uur. Je kunt uitstappen bij de halte ‘Bloemenveiling’. Daarnaast kun je vanuit Groningen (NSstation) buslijn 51 nemen. Deze vertrekt op werkdagen om 14 minuten en 44 minuten over het hele uur. Je kunt uitstappen bij de halte ‘de Punt’. Vanaf deze halte is het ongeveer 5 minuten lopen naar de bloemenveiling.

NEVI BASIC € 75,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk
NEVI PRO € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders