Afgelopen week 5086 bezoekers
18103 geregistreerde inkopers
2875 app gebruikers

Leernetwerk Samenwerking Markt & Overheid #3 - Manieren van uitvragen

Evenement start op: 06 nov. 2018 00:00

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden er zijn in het samenwerken met de markt als het gaat om maatschappelijk verantwoord inkopen? Meld u dan aan voor het leernetwerk Samenwerking Markt & Overheid. In deze derde bijeenkomst op 6 november 2018 gaan we in op de manieren van uitvragen. U kunt zich ook voor de afzonderlijke bijeenkomsten aanmelden.

Doel leernetwerk

Het leernetwerk Samenwerking Markt & Overheid wil kennisontwikkeling en kennisuitwisseling rondom dit onderwerp stimuleren en naar aanleiding hiervan praktisch toepasbare hulpmiddelen ontwikkelen. Hierbij staat centraal:

  • Leren van experts/ervaringsdeskundigen
  • Leren van elkaar
  • Vergroten begrip van elkaars belangen en standpunten
  • Kennis in de praktijk brengen

Voor dit leernetwerk zijn zowel deelnemers vanuit publieke als private organisaties welkom. Het leernetwerk is bedoeld voor elke ambtenaar die samenwerkt met marktpartijen en voor werknemers van marktpartijen die veel opdrachten voor de overheid doen.

Meer informatie: Leernetwerk Samenwerking Markt & Overheid

Programma

In de 3 bijeenkomsten focussen we op de verschillende contactmomenten tussen de markt en de overheid voorafgaand, gedurende en na afloop van het inkooptraject.

In de 3e bijeenkomst komen de consequenties van de verschillende manieren van aanvliegen van de uitvraag aan bod en hoe daarbij samenwerking, in de voorbereiding en verder in het proces, wel of juist niet wordt gestimuleerd.

Datum en locatie

3e Leernetwerkbijeenkomst Markt & Overheid

Onderwerp: Manieren van uitvragen
Datum: 6 november 2018
Tijd en locatie nog niet bekend

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders