Afgelopen week 5425 bezoekers
18857 geregistreerde inkopers
3059 app gebruikers

LEF Loont: Haags symposium voor inkoop en verkoop

Evenement start op: 08 jan. 2019 13:30

De Haagse Hogeschool (HHS), gemeente Den Haag, MKB Den Haag, NEVI Kring Zuidwest, Significant en de Stichting FM Alumni Den Haag organiseren op 8 januari in de middag het Haags symposium voor Inkoop en Verkoop.

Het event wordt georganiseerd door studenten van Facility Management en Bedrijfskunde van de Haage Hogeschool.

Dit symposium is bestemd voor inkopers en verkopers, die lef tonen en gaan voor het behalen van optimaal rendement. Naast inspirerende sprekers worden er afwisselende workshops georganiseerd door studenten. De middag wordt afgesloten met een borrel en netwerkevent waar jij jouw lef kan tonen.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Inkoop-en verkoopprocessen ontaarden vaak in tijdrovende papieren tijgers. De professionele ruimte raakt ondergesneeuwd door een doorgeschoten regel- en verantwoordingsdrang. Dit veroorzaakt risicomijdend gedrag en leidt tot een dwingelandij van traagheid. Het kan anders! Het is een kwestie van anders leren omgaan met onzekerheden en op een andere manier ondernemen. Vandaar dat Het Haagse symposium voor Inkoop en Verkoop op 8 januari 2019 het nieuwe jaar start met een bruisende middag voor inkopers en verkopers die gaan voor optimaal rendement.

Lef durven te tonen, maar bovenal handvatten willen krijgen hoe te ondernemen in een wereld vol volatiliteit, ambiguïteit, complexiteit en onzekerheid. De middag wordt gevuld met sprekers als Martin van Staveren van bureau VSM, Mendeltje van Keulen en visuals van Sarah Rose van UBR/HIS maar ook met lessons learned en workshops door studenten voor inkopers en verkopers. We sluiten de middag af met een Netwerkevent en uiteraard een nieuwsjaarborrel.

Praktische informatie

Dit Inkoopsymposium is mede mogelijk door De Haagse Hogeschool, NEVI Kring Zuidwest, gemeente Den Haag, MKB Den Haag, Significant en de Stichting FM Alumni Den Haag.

Locatie: De Haagse Hogeschool (Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN, Den Haag)
Datum: 8 januari 2019
Tijd: 13:30 uur tot 17:00 uur
Locatie: Haagse Hogeschool
Website: http://fmalumni.nl/LEFLOONT/

Voor meer informatie en aanmelden

Meer informatie
Aanmelden kan via de Haagse Hogeschool: Meld je nu aan!

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders