Afgelopen week 5841 bezoekers
21227 geregistreerde inkopers
4328 app gebruikers

Marktbijeenkomst Buyer Group verkeersborden en bewegwijzering

Evenement start op: 19 apr. 2021 09:30

Op 19 april 2021 presenteert de Buyer Group verkeersborden en bewegwijzering hun marktvisie op het bevorderen van duurzaamheid en circulariteit in de markt voor verkeersborden en bewegwijzering. Het afgelopen jaar heeft de buyer group samen met de gemeenten Wageningen, Zaanstad, Almere en Gooise Meren, Rijkswaterstaat en de Nationale Bewegwijzeringsdienst onderzocht: -op welke manier grondstoffen kunnen worden bespaard; -hoe de milieu-impact verminderd kan worden; - hoe sociale impact kan worden gemaakt bij het gebruik en de inkoop van verkeersborden en bewegwijzering.

Klimaatakkoord

Alle overheden hebben zich gecommitteerd aan het Klimaatakkoord, het Rijksbrede uitvoeringsprogramma Circulaire Economie en zijn er afspraken gemaakt op sociaal vlak. Deze afspraken worden vertaald naar alle beleidsvelden en daarmee ook naar het gebruik van verkeersborden en bewegwijzering.

Verkeersborden en bewegwijzering

Een buyer group is als kopgroep gezamenlijk verantwoordelijk om een marktvisie te ontwikkelen die alle (publieke) opdrachtgevers als leidraad kunnen gebruiken. De Buyer Group verkeersborden en bewegwijzering heeft een marktbenadering ontwikkeld met een afwegingskader en enkele gezamenlijke uitgangspunten om te komen tot een maatschappelijk verantwoorde aanbesteding van verkeersborden en bewegwijzering. Op 19 april 2021 presenteert deze buyer group hun marktvisie op het bevorderen van duurzaamheid en circulariteit in de markt voor verkeersborden en bewegwijzering.

Uw mening is van belang. De leden van de buyer group gaan met u in gesprek hoe de duurzaamheidsopgave gezamenlijk tegemoet kan worden getreden. Heeft u vooraf al vragen die u graag beantwoord ziet in de bijeenkomst? Stel ze bij uw verzoek tot aanmelden.

Datum en tijd

19 april 2021 van 09.30 – 12.30 uur (inloggen mogelijk vanaf 09.15 uur)

Voor wie?

Producenten en leveranciers van verkeersborden en bewegwijzering.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 14 april 2021. Voorafgaand aan de Zoom-meeting ontvangt u de inloggegevens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Meinke Schouten.

Klik op de button hieronder om u aan te melden op de aanmeldpagina.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders