Marktoriëntatie Handvatten voor aanbesteding Bedrijfskleding

Startdatum:
27-03-24 11:00

In hoeverre neem je criteria zoals Circulariteit en Internationale Sociale Voorwaarden (ISV) mee in een aanbesteding bedrijfskleding? Kun je het gewenste resultaat bereiken als je gunt op basis van een draagtest? Welke knelpunten ervaren leveranciers? Het programma Beter Aanbesteden organiseert op 27 maart 2024, in samenwerking met branchevereniging Modint, de marktoriëntatie Bedrijfskleding. Je ontvangt alle benodigde handvatten voor een succesvolle aanbesteding.

Doel
Tijdens deze marktoriëntatie krijgen aanbestedende diensten de mogelijkheid om te leren van leveranciers die veel ervaring hebben met aanbestedingen bedrijfskleding en vice versa. Experts maken de dynamiek in de markt inzichtelijk, waarbij uitdagingen en mogelijke oplossingen voor zowel aanbestedende diensten als leveranciers aan bod komen. Ook bespreken we duurzame trends, zoals circulariteit en ISV en verkrijg je meer inzicht in de gunningsmethoden.

Na afloop van deze bijeenkomst beschik je over voldoende handvatten, data en marktinformatie om op een succesvolle manier aan de slag te gaan met een aanbesteding bedrijfskleding.

Voor wie?
Aanbestedende diensten die vragen hebben over het inrichten van een aanbesteding bedrijfskleding. Denk aan inkopers, contractmanagers en interne opdrachtgevers.

Aanbieders van bedrijfskleding die willen inschrijven op aanbestedingen of die hun ervaringen willen delen met aanbestedende diensten, zodat vraag en aanbod beter op elkaar wordt afgestemd.

Programma
Trends in de branche voor bedrijfskleding.
Duurzame elementen benutten in jouw aanbesteding.
De werking van een draagtest als gunningscriterium.
De gunningscriteria voor een succesvolle aanbesteding bedrijfskleding.
De belangrijkste do’s en don’ts voor een succesvolle aanbesteding bedrijfskleding.

Praktische informatie
Datum: Woensdag 27 maart 2024
Tijd: Van 11.00 – 17.00 uur
Locatie: The Colour Kitchen Zuilen, Pr. Christinialaan 1, 3554 JL Utrecht

Meer informatie en aanmelden
Marktoriëntatie: Handvatten voor aanbesteding Bedrijfskleding