Masterclass Absolute gunningsmethodieken voor gemeenten

Startdatum:
04-07-24 09:00

Tijdens deze masterclass op 4 juli 2024 worden de verschillende gunningsmethodieken uitgelicht aan senior inkopers van gemeenten. Aan bod komen: de Gewogen Factor Methode met absolute prijsformules, ‘Adapted’ Value for Money, Argitek, Gunnen op Waarde en De Superformule op basis van de EMVI-richtlijnen.

Deze sessie wordt georganiseerd door het programma Beter Aanbesteden. En begeleidt door Pieter van Dorth, adviseur procurement economics bij de Belastingdienst.

Voor wie?
De masterclass wordt georganiseerd voor senior inkopers van gemeenten. Ervaring is gewenst.

Programma
Pieter van Dorth visualiseert de verschillende gunningsmethodieken, zo ontstaat er een helder beeld over welke invloed de diverse methodieken hebben in een inkooptraject. In de middag ervaren de deelnemers tijdens een uitdagende casus de effecten van deze absolute technieken.

Datum, tijd en locatie
Donderdag 4 juli, van 09.00 – 17.15 uur
Locatie: Theater Stefanus Overvecht, Braziliëdreef 2, Utrecht

Kosten
Aan deze masterclass zijn geen kosten verbonden en wordt georganiseerd door het programma Beter Aanbesteden.


Deze masterclass maakt deel uit van een project binnen Beter Aanbesteden, het vierjarige programma van PIANOo, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), VNG en VNO-NCW/MKB-Nederland. Het doel is het professionaliseren van de inkooppraktijk door het bevorderen van kennis, toepassing en dialoog voor ondernemers en aanbestedende diensten.