Afgelopen week 6251 bezoekers
20392 geregistreerde inkopers
3663 app gebruikers

Masterclasses Best Value

Evenement start op: 13 nov. 2019 09:00

Meeslepende Masterclasses Best Value gegeven door de bedenker zelf

Een Masterclass met Dr. Dean Kashiwagi geeft u in een kort tijdsbestek de laatste Beste Value inzichten. Hij heeft ruim 25 jaar onderzoek gedaan als hoogleraar en op basis van 1900 projecten met een totale waarde van $ 6.6 miljard de Information Measurement Theory [IMT] ontwikkeld.

Deze leiderschapsfilosofie kunt gebruiken om risico-, stress- en kosten in de supply chain van uw organisatie te verminderen. En wie anders dan de bedenker ervan kan u er meer over vertellen. Schrijf u snel in, we hebben slechts 100 plaatsen!

Leer snel complexe situaties doorgronden om samenwerking in uw supply chain te verbeteren

Een Masterclass van Dr. Dean Kashiwagi is uniek en nergens in Nederland te vinden. U zult gebruik leren maken van eenvoudige logica om complexe situaties te doorgronden en problemen sneller op te lossen. Deze Masterclasses helpen u om uw organisatie, uw werknemers en uzelf te begrijpen. Dr. Dean is een bevlogen spreker die zijn publiek blijft boeien en de huidige status quo in verschillende vakgebieden in de supply chain ter discussie stelt en opvattingen over controle en vertrouwen in een ander perspectief plaatst.

Een Masterclass Best Value exclusief voor uw medewerkers of relaties

Dr. Dean Kashiwagi is een veel gevraagd Internationaal spreker. Vele tientallen grote en kleine bedrijven waaronder Air France-KLM, SHV-Energy, RWS, Pro-Rail, Ordina, Engie, Randstad, Heineken, Willemsen Infra, Xerox en vele andere hebben in Nederland gebruik gemaakt van zijn expertise en inspirerende Masterclass om medewerkers of relaties te scholen in zijn unieke IMT filosofie. Kies ook voor één op maat verzorgde Masterclass voor uw medewerkers of relaties bij u op kantoor. Dean Kashiwagi zal de perfecte brug slaan tussen actuele thema's in uw organisatie en borgen dat uw medewerkers kunnen accelereren als experts binnen hun vakgebied.

Bel ons op 020-4655777 voor de mogelijkheden of stuur een email naar Pascal Evertz via p.evertz@buyersunited.nl of Jolanda Lempers viaJ.lempers@bestvalueverkoop.nl.


Masterclass "Best Value conference 2020"

Een unieke Masterclass voor de enthousiaste Best Value expert die de Best Value conference in de VS [jan 13 - 17, 2020] wil bezoeken. Kashiwagi gaat in op de verschillen tussen Best Value Aanpak in Nederland en Best Value Approach vanuit de Performance Based Studies Research Group [www.pbsrg.com]. Legt uit welke richting BVA zich op zal ontwikkelen. Het is bij uitstek een Masterclass die helpt bij het voorbereiden van het TTT [Train the Trainer] examen tijdens de Best Value conference. Dit examen geeft de mogelijkheid op het behalen van A+ certificering. Een actuele lijst van A+ gecertificeerde experts wordt jaarlijks gepubliceerd op de website van de Performance Based Studies Research Group [www.pbsrg.com]. Deze Masterclass is GRATIS.


Masterclass "Best Value jurisprudentie" i.s.m. Van Doorne Advocaten

De publieke sector in Nederland loopt voorop bij de toepassing van de Best Value Aanpak. Dr. Dean Kashiwagi zal de lessons learned bespreken en de laatste ontwikkelingen toelichten. Transparantie en objectiviteit zijn belangrijke uitgangspunten bij Best Value aanpak en hybride vormen kunnen leiden tot klachten en rechtszaken. Van Doorne advocaten zal Best Value vanuit de EU aanbestedingswetgeving toelichten. Deze Masterclass is exclusief georganiseerd voor de relaties van Van Doorne advocaten in Amsterdam en is helemaal VOLGEBOEKT.


Masterclass "Best Value in de praktijk"

Hoewel de BVA eenvoudig en ongecompliceerd is, kan het voor experts moeilijk zijn om dit systeem in hun huidige organisatie te implementeren. Casestudy's uit alle verschillende sectoren en gebieden van de wereld zullen worden gebruikt als voorbeelden voor deelnemers van deze Masterclass om van te leren. Deelnemers zullen cruciale kennis horen om het risico's en potentiële problemen in hun een Best Value project te voorkomen.

De kernbegrippen die in deze Masterclass worden onderwezen zijn:

  • Veelgemaakte fouten van gebruikers bij het toepassen van BVA
  • Best Value gebruiken in een politieke of prijsgebaseerde organisatie
  • Hoe kan de Best Value methode worden verankert tijdens de uitvoering
  • Hoe voorkomt u protesten en rechtszaken

Nog maar 20 plaatsen beschikbaar!


Masterclass "Best Value Sales"

Partnership– We vinden het belangrijk, maar waarom lukt het dan zo zelden? Een partnership is een toegewijde, stabiele relatie tussen twee partijen die een voor een langere termijn wordt aangegaan, waarbij beide partijen offers brengen voor de algehele samenwerking en bovendien voordelen oplevert voor beide partijen.

In elk geval kent u de betekenis wel, maar kunt u deze manier van samenwerken uitleggen aan uw klant en toepassen in het verkoopproces. Tijdens deze Masterclass leert u de Best Value Aanpak succesvol toe te passen in uw verkoopbenadering waardoor u meer winst zult realiseren en tevens uw klanttevredenheid verbeterd. De perfecte Masterclass voor sales professionals!


Masterclass "Risk management in de Maritieme sector"

‘Best Value’ wordt al vele jaren toegepast als innovatieve risico & projectmanagement methode. Daarmee kunnen projectmanagers tijdig risico’s herkennen om zo een project van begin tot eind succesvol uit te voeren. Te vaak komt het voor dat er pas wordt gereageerd als de verstoring een daadwerkelijk probleem is geworden. Mogelijke gevolgen: een project wordt niet op tijd afgerond, overschrijdt het vastgestelde budget of de vastgestelde kwaliteitseis worden niet gerealiseerd. Deze Masterclass wordt met verschillende spelers in de maritieme georganiseerd en alleen toegankelijk op uitnodiging. ALLEEN OP UITNODIGING.


Masterclass "Best Value als Projectmanagement methode" i.s.m. Air France-KLM

Tijdens deze Masterclass leert u hoe Best Value kan worden gebruikt als projectmanagement methode waardoor u grip krijgt op uw projecten. U zult nieuwe inzichten krijgen in risico management, creëert eenvoudig transparantie waardoor u exact ziet wat de status is van uw projecten. Best Value is inmiddels al lang geen zaak meer van de inkoopafdeling. Het is een krachtige projectmanagement methode die deelnemers zal laten inzien dat controle vaak een averechts effect hebben op performance. Deze In-Company Masterclass is exclusief georganiseerd voor Air-France KLM medewerkers en al VOLGEBOEKT.


Over Dr. Dean Kashiwagi en de organisatoren

Dr. Dean Kashiwagi, Isaac Kashiwagi, Jolanda Lempers, Erik Mars en Pascal Evertz hebben zich ten doel gesteld om het oorspronkelijke gedachtegoed in Nederland te blijven promoten. Jolanda, Erik en Pascal zijn daarbij tevens licentiehouders en alle drie lid van de Internationale Certificeringsboard van de Performance Based Studies Research Group [www.pbsrg.com]. Hierdoor beschikken zij over de laatste kennis en mogen organisaties trainen en individuen certificeren in Best Value. Belangrijker nog, Best Value is voor alle vijf veel meer een levensfilosofie en ze zijn dan ook volledig gecommiteerd om hun kennis te delen om zodoende bij te dragen aan het verspreiden van de Best Value aanpak en Information Measurement Theory. Meld je vandaag nog aan voor één van deze unieke en meeslepende Masterclasses.

Data & Programma

  • Wo 13 november 2019, 09:00 - 11:00 - Masterclass "Best Value Conference 2020" - GRATIS
  • Vr 15 november 2019, 09:00 - 12:00 - Masterclass "Best Value in de praktijk"
  • Di 19 november 2019, 13:00 - 16:00 - Masterclass "Best Value Sales"
  • Do 21 november 2019, 09:00 - 16:30 - Masterclass "Best Value als Projectmanagement methode" i.s.m. Air France-KLM - VOLGEBOEKT
  • Vr 22 november 2019, 09:00 - 12:00 - Masterclass "Riskmanagement in de Maritieme sector" - ALLEEN OP UITNODIGING
  • Vr 22 november 2019, 13:00 - 16:00 - Masterclass "Best Value jurisprudentie in Nederland" i.s.m. Van Doorne Advocaten - VOLGEBOEKT

Aanmelden kan hier

Locatie

Huize Frankendael [Locatie voor niet In-Company Masterclasses] > Middenweg 72, 1097 BS Amsterdam, Nederland
Website: http://huizefrankendael.nl/

Contact

Contactpersoon: Pascal Evertz
Laplacestraat 81, 1098 HT Amsterdam - Nederland
+31 (0)20-4655777 | p.evertz@buyersunited.nl
www.buyersunited.nl

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders