Afgelopen week 3687 bezoekers
15148 geregistreerde inkopers
2163 app gebruikers

Meer resultaat met slimme inkoop in het MKB

Evenement start op: 23 mrt. 2018 08:00

MKB-Nederland en NEVI hebben de handen in een geslagen en komen met een editie ‘Eerste hulp bij Inkopen’ speciaal voor MKB-ondernemers. Professionele inkoop is van groot belang voor MKB-ondernemers. Door slimme inkoop kunt u waarde creëren voor uw bedrijf en klanten. Met professionele inkoop creëert u meer resultaat voor uw bedrijf!


Tijdens dit event komt het volgende aan bod:
  • Professionele inkoop voor het MKB
  • Waarde creëren voor uw bedrijf
  • Slimme inkoop tegen lagere kosten
  • Productinnovatie
  • Samenwerking met leveranciers

U kunt toeleveringsrisico’s verkleinen of de time-to-market verkorten, vaak tegen lagere kosten (dus meer marge), bijdragen aan productinnovatie, samen met leveranciers uw schouders zetten onder verduurzaming en zo een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat. In deze bijeenkomst nemen Hans Dijkhuis en Marcel Bressers je mee langs alle facetten van Inkopen binnen MKB-ondernemingen. Dat doen zij aan de hand van het boek ‘Eerste hulp bij Inkopen’ speciaal voor MKB-ondernemers

Programma:

8.00 uur: Opening door Hans Dijkhuis en Marcel Bressers
10.00 uur: Einde

Praktische informatie
Registratie verloopt via www.esef.nl Registreer gratis als bezoeker aan de ESEF, vakbeurs voor de maakindustrie, en stel zelf je programma met bezoek aan bovenstaand event samen.

NEVI BASIC € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk
NEVI PRO € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders