Afgelopen week 5632 bezoekers
20137 geregistreerde inkopers
3504 app gebruikers

National Tender Day 2019

Evenement start op: 27 nov. 2019 10:00

Aanbestedingskalender.nl presenteert

National Tender Day 2019 - Dé vakdag voor aanbesteders en inschrijvers

27 NOV 2019 | VAN DER VALK HOTEL UTRECHT

Direct aanmelden


Zonder contact geen contract

Hoe werken inschrijvers en aanbesteders effectiever samen?

Bedrijven en overheden zijn totaal verschillende organisaties. Ze hebben andere doelstellingen, andere werkwijzen en vaak andere manieren van communiceren. Bij aanbestedingen komen ze samen. De overheid schrijft een aanbesteding uit - en het bedrijf schrijft erop in. Op dat raakvlak kunnen uitdagingen ontstaan, want samenwerken gaat pas goed als beide partijen elkaars drijfveren kennen. Tijdens de National Tender Day 2019 is dat het centrale thema. Zonder contact geen contract. Dus hoe kunnen inschrijvers en aanbesteders effectiever samenwerken?

Nu alvast inschrijven met 100 euro korting

Tijdens de eerste twee edities van de National Tender Day mochten we al bijna 300 deelnemers begroeten, zowel inschrijvers als aanbesteders. Ook de derde editie mag u niet missen! Het wordt een inspirerende dag die we baseren op een enquête die we hebben gehouden onder de gebruikers van Aanbestedingskalender. U krijgt veel praktische tips en handige adviezen die u de volgende dag direct kunt gebruiken om effectiever samen te werken bij aanbestedingen.

De eerste sprekers zijn inmiddels bekend - dus u kunt zich nu al aanmelden!


"Tijdens de National Tenderday heb ik nieuwe inzichten gekregen en geleerd om de opdrachtgever anders te benaderen. Zeer leerzaam, interactief en veel nieuwe contacten opgedaan. Volgend jaar ook komen :)" - Dick Oosthoek, Directeur Stichting Groenkeur

"Breed palet aan relevante onderwerpen, gebracht door gedreven en enthousiaste inleiders. En interessante workshops!" - Hans Versluijs, Senior consultant AeroVision


PROGRAMMA

Het programma staat helemaal in het teken van het thema van de dag: Hoe kunnen inschrijvers en aanbesteders elkaar beter leren kennen - en dus effectiever samenwerken? Na een verfrissende opening door de dagvoorzitter Frans Miggelbrink, volgt u interessante presentaties over de praktijkervaringen van inkopers. Daarna kunt u deelnemen aan parallelsessies om uw kennis te verdiepen over onderwerpen die u aanspreken. We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Daarnaast wordt u de gehele dag in de watten gelegd met coffee breaks en een uitgebreide lunch.

Parallelsessies

U kunt deelnemen aan 3 van in totaal 9 parallelsessies. Deze zijn zowel interessant voor aanbesteders als voor inschrijvers. De volledige beschrijving vindt u binnenkort op deze website, maar we lichten alvast graag een tipje van de sluier op. Neem bijvoorbeeld deel aan de sessie ‘Hoe organiseer ik een inschrijving zonder stress’. Kim Schofaerts vertelt u dan hoe u het inschrijvingsproces soepel en zonder tijdsdruk laat verlopen. Of kom naar ‘Tips en trucs voor goede tenderteksten’ door Roeland Jan Umans of ‘Succesvol uitnodigen volgens de groslijstsystematiek’ door Leen Valk.

DE SPREKERS

  • Frans Miggelbrink, Dagvoorzitter
  • Leen Valk, Adviseur (EMVI) prestatiemeten en groslijst-systematieken
  • Kim Schofaerts, Ondernemer, Bestuurder, Adviseur, Trainer. Publiek privaat domein en maatschappelijke vraagstukken.
  • Frans van Noort, Creatief directeur en eigenaar van De Beeldenfabriek en nlTender
  • Roeland Jan Umans, Creative branding consultant, conceptdenker en copywriter

"Door mijn bezoek aan de National Tenderday ben ik in 1 dag op de hoogte gebracht van de tips en tricks. Inmiddels heb mijn eerste aanbesteding geschreven en ingediend. Tijdens dit proces heb ik contact gehad met een van de sprekers en bruikbare feedback ontvangen." - Marja Hogervorst, sociaal domein Sportief Advies

"Met aanbesteden ben ik wekelijks bezig en ik spreek ook met collega's hierover. Ondanks dit heeft de Tenderday mij nieuwe kennis gebracht in een hele prettige sfeer." - Thom Vermeulen, Adviseur Nobralux


PRAKTISCHE INFO

PRIJZEN DEELNAME VOOR INSCHRIJVERS

De prijs voor de eerste deelnemer is € 675. Elke tweede en volgende deelnemer van dezelfde organisatie betaalt € 625. Schrijft u zich vóór 1 september in, dan krijgt u per persoon € 100 korting. De prijs voor de eerste deelnemer is dan € 575 en elke tweede en volgende deelnemer uit dezelfde organisatie betaalt € 525. Alle prijzen zijn exclusief btw en inclusief lunch, consumpties, hapje en borrel na afloop en een certificaat van deelname.

Speciale prijzen voor ABK-abonnees: ABK Extra en ABK Premium abonnees van Aanbestedingskalender betalen altijd € 575 voor de eerste deelnemer uit een organisatie en € 525 voor elke volgende deelnemer uit dezelfde organisatie. Alle prijzen zijn exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, hapje en borrel na afloop en een certificaat van deelname.

PRIJZEN DEELNAME VOOR AANBESTEDENDE DIENSTEN

De prijs voor medewerkers van een overheidsorganisatie is voor de eerste deelnemer € 525. Elke tweede en volgende deelnemer betaalt € 475. Alle prijzen zijn exclusief btw (indien van toepassing voor u) en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, hapje en borrel na afloop en een certificaat van deelname.

Speciale prijzen voor gebruikers van Aanbestedingskalender: Gebruikt u ABK om uw opdrachten te plaatsen? Dan betaalt u € 475 voor de eerste deelnemer en € 425 voor elke volgende deelnemer uit dezelfde organisatie. Alle prijzen zijn exclusief btw (indien van toepassing voor u) en inclusief lunch, consumpties, hapje en borrel na afloop en een certificaat van deelname.

  • Datum: Woensdag 27 november 2019
  • Duur: Eén dag van 10.00 uur tot 16.30 uur (met inloop vanaf 9.30 uur en borrel tot 18.00 uur)
  • Locatie: Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht > Van Der Valk Utrecht. Dé congres- en vergaderlocatie van Utrecht, direct aan de A12 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Tel. 030 8000 800

U krijgt 100 euro korting als u vóór 1 september inschrijft. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders