Nationale Conferentie Circulaire Economie 2024

Startdatum:
14-03-24 00:00

Op dit moment is de conferentie voor fysieke deelname volgeboekt. Inschrijven op de wachtlijst is mogelijk tot en met 31 januari. Je kunt er ook voor kiezen om online deel te nemen.


De jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie vindt plaats op 14 maart 2024 in Nijmegen. Je bent van harte uitgenodigd om erbij te zijn.

In 2050 is de cirkel rond: Nederland is dan volledig circulair. In een circulaire economie gaan we zuinig en slim om met grondstoffen en producten. Nederland is goed op weg, maar opschalen en versnellen is nodig en dat gaat niet vanzelf. Een van de belemmeringen is de toegang tot financiering. Op 14 maart praten we hierover in het plenaire programma. Ook staan we stil bij andere uitdagingen én kansen. We hebben een boeiend en afwisselend programma samengesteld.

Bekijk het volledige programma van de conferentie.

Locatie
De conferentie vindt plaats in De Vasim in Nijmegen. De Vasim is een voormalige fabriek die is omgevormd tot een bruisende evenementenlocatie. De regio Nijmegen is op veel fronten een circulaire voorloper. De Nationale Conferentie Circulaire Economie vindt plaats tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Vragen
Vragen over de conferentie? Bekijk de veelgestelde vragen, of stel je vraag via evenementen@helder-en-duidelijk.nl. De Nationale Conferentie Circulaire Economie 2024 is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De conferentie komt voort uit het rijksbrede Nationaal Programma Circulaire Economie.