Nationale Contractmanagement Conferentie 2023

Startdatum:
10-10-23 00:00

10 oktober 2023 | 9:00 – 17:00 | Postillion Hotel Utrecht Bunnik, Baan van Fectio 1, Bunnik, 3981 HZ


Bestel je Tickets
De Nationale Contractmanagement Conferentie 2023 vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2023. Het Postillion Bunnik staat die dag in het teken van contractmanagement. Het is de perfecte gelegenheid om kennis op te doen, inzichten te verkrijgen en te netwerken met gelijkgestemde professionals. Dit jaar verwelkomen we een indrukwekkende line-up van sprekers. Waarbij we de eerste graag alvast bij je introduceren, Craig Conte van Deloitte UK en board member van World Commerce & Contracting.

Wat je kunt verwachten op de conferentie:

  • Boeiende keynotes van marktleiders, en visionairs
  • Netwerkmogelijkheden met collega’s en professionals
  • Raakvlakken met andere relevante methodes zoals XLA en IPMA

Met als thema ‘Contractmanagement in beeld’ word je als bezoeker ondergedompeld in de actualiteit én toekomst van contractmanagement. CM Partners, organisator van de Nationale Contractmanagement Conferentie, is marktleider in contractmanagement met de methode CATS CM.

Het programma gaat om 09.00 uur van start en wordt om 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Mis deze unieke kans niet om je horizon te verbreden en je expertise naar een hoger niveau te tillen. Tickets zijn nu te bestellen via www.cmconferentie.nl/tickets


NCMC 2023 – Craig Conte Keynote Speaker | NCMC is een initiatief van expertisecentrum CM Partners