Netwerkmiddag VCI: de onmisbare rol van ketensamenwerking

Startdatum:
29-06-23 12:30

Om een volledig circulaire economie te realiseren is ketensamenwerking onmisbaar. Als inkoopprofessional ben je onderdeel van die samenwerking met verschillende partijen en stakeholders. Zet donderdag 29 juni 2023 dus alvast in je agenda: het Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen organiseert dan een inspirerend evenement over ketensamenwerking binnen de circulaire economie.

Wat zijn nu de belemmeringen die zich specifiek voordoen binnen circulaire ketensamenwerkingen? En welke rol kan inkoop hierin spelen? Deze vragen staan centraal tijdens deze middag. De focus ligt op het creëren van een sterk netwerk van inkopende organisaties en ondernemers. Door elkaar beter te leren kennen, kunnen we samen optrekken in de transitie naar de circulaire economie.

Voor wie is dit interessant?

Ben jij een inkoper, contractmanager, duurzaamheidsmanager of opdrachtgever? Wees dan van harte welkom. Kom langs en ontmoet gelijkgestemde professionals die zich inzetten voor een duurzame toekomst. Wij kijken alvast uit naar je komst!

Waarom je hier bij wilt zijn

  • Je loopt aan het einde van de middag de deur uit met een dosis inspiratie en nieuwe kennis die je voor je eigen rol en organisatie kunt inzetten
  • Je breidt je netwerk uit met experts en professionals uit inkoop-veld
  • Je ontdekt hoe je vanuit jouw rol ketensamenwerkingen kunt versterken

Praktisch

  • Datum: donderdag 29 juni 2023
  • Tijd: 12.30 – 17.30 uur
  • Locatie: de Lik, Wolvenplein 7 in Utrecht

Goed om te weten: momenteel zijn we druk bezig met de verdere invulling van het programma met onder andere sprekers. Houd deze pagina bij inschrijven dus in de gaten!

Dit evenement wordt georganiseerd door Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, een samenwerkingsverband met PIANOo, Rijkswaterstaat, Nevi en MVO Nederland. Mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.