Afgelopen week 5421 bezoekers
20921 geregistreerde inkopers
4018 app gebruikers

NEVI Contractmanagementdag 2020

Evenement start op: 07 okt. 2020 09:00

Op 7 oktober 2020 organiseren we voor de 8e keer de Nevi Contractmanagementdag in De Fabrique in Utrecht. Dit is dé vakdag voor álle professionals in contractmanagement binnen de overheid of bedrijfsleven. Inspirerende keynotes en sprekers van de deelsessies nemen je deze dag mee in alle ontwikkelingen binnen contractmanagement.

Inspire-Develop-Connect.

 • Dé vakdag voor álle professionals in contractmanagement
 • Inspirerende sprekers

Update Corona: 12 maart 2020

Vanwege de vernieuwde richtlijnen rond het coronavirus (COVID-19) heeft Nevi besloten om de Contractmanagementdag van 19 maart te verplaatsen naar woensdag 7 oktober 2020 in de Fabrique, Utrecht. Meer informatie over onze richtlijnen en maatregelen. Het programma is voor 7 oktober nog onder voorbehoud.

Direct inschrijven


Programma - 7 oktober 2020

 • 09.00 Registration & coffee break
 • 09.30 Opening door Jeroen Harink, CEO Nevi
 • 09.45 Keynote 1: Jelle de Vries, Philips
 • 10.25 Keynote 2: Leonore de Bakker, Zilveren Kruis Achmea
 • 11.05 Coffee break & get in touch
 • 11.35 Keynote 3: Marjolein Lamme & Paul van der Knaap, Prinses Maxima Centrum
 • 12.15 Lunch & get in touch
 • 13.00 Deelsessies: ronde 1
 • 13.45 Break
 • 14.00 Deelsessies: ronde 2
 • 14.45 Break
 • 15.00 Deelsessies: ronde 3
 • 15.45 Energy break & get in touch
 • 16:15 Keynote 4: Robert Doornbos, voormalig F1 coureur en presentator Ziggo Live
 • 17.15 Wrap up & closing Jeroen Harink
 • 17.30 Drinks & buffet
 • 19.00 The end

Meet & Greet met onze sprekers

Onze sprekers zijn vóór en/of ná hun presentatie in de POLAR aanwezig voor een Meet & Greet! Een unieke kans om hen te leren kennen en al je vragen te kunnen stellen! Bekijk de Track Meet & Greet wie wanneer aanwezig is.

Demo Nevi-Weagree Tool

Een goed contract opstellen? De Nevi’s WeagreeTool is speciaal ontwikkeld voor professionals die bij het sluiten van een overeenkomst de touwtjes zelf in handen willen houden. Meer weten ga naar de track of krijg een demo bij de Nevi-stand.

Demo Nevi Online Community

Nevi heeft vorig jaar de Nevi Online Community gelanceerd voor alle professionals in inkoop en contractmanagement. De plek voor al jouw vragen. Plaats jouw uitdaging en laat de community bijdragen of laat je inspireren, deel je ervaringen en kom in contact met anderen. Het platform is gratis te gebruiken. Meer weten? Krijg een demo bij de Nevi-stand.

Informatiemiddag - Nevi Opleidingen & Trainingen (15.00-15.45 uur)

Meer weten over ons opleidingsaanbod of wil je gericht studieadvies? Kom dan naar onze informatiemiddag in de laatste track of loop langs in de Nevi-stand.

NEVI STEUNT FOUNDATION PRINSES MAXIMA CENTRUM

Nevi steunt de Foundation en doneert op de Contractmanagementdag een bedrag voor het project Ouder-Kind kamer. Wil jij ook helpen dan kun je doneren via een tikkie en komt jouw donatie bij de donatie van Nevi.

Meer weten over het project?


Over dit evenement

DATUM

7-10-2020

TIJD

09:00 - 19:00

LOCATIE

DeFabrique Evenementen B.V. - Utrecht

PRIJS

€399,00 excl. btw

LEDEN

PRIJS €249,00 excl. btw

Over de Contractmanagementdag

Dit is dé vakdag voor álle professionals in contractmanagement binnen de overheid of bedrijfsleven. Inspirerende keynotes en sprekers van de deelsessies nemen je deze dag mee in alle ontwikkelingen binnen contractmanagement. Meer informatie? Ga naar onze congreswebsite.

BEZOEKERSPROFIEL

De bezoekers van de Contractmanagementdag zijn contractmanagers, -beheerders en inkoopprofessionals vanuit diverse branches en diverse niveaus. Het is een dag voor het contractmanagement en is dé dag van de contractmanager. Gemiddeld komen er zo’n 300 deelnemers naar deze dag. Het merendeel van de deelnemers komt uit de industrie, zakelijke dienstverlening of publieke sector. Maar ook andere sectoren zijn goed vertegenwoordigd.

Doelgroep is de contractmanager en -beheerder in de praktijk, die zich bezighoudt met het tactisch niveau van contractmanagement. Daarnaast zien we een groeiend aantal ZZP-ers die deze dag gebruiken om nieuwe kennis tot zich te nemen en aan een netwerk bouwt.

INFORMATIEMARKT

De deelnemers aan de contractmanagementdag worden ontvangen in de centrale ontvangsthal. Hier vindt de registratie van de deelnemers plaats, wordt een informatiemarkt met stands georganiseerd en komen de bezoekers samen tijdens de vele netwerkmomenten. Deze ruimte biedt de partners dus volop de mogelijkheid persoonlijk in contact te komen met de doelgroep. Daarnaast is er aan het einde van de dag nog een lopend buffet.

CONTACT

Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem je contact op met: Nevi Klant Contact Center: (088) 33 00 700 - E-mail [email protected].

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders