Nevi Contractmanagementdag 2024

Startdatum:
15-04-24 09:00

De 11e editie van de Nevi Contractmanagementdag; de Unconference Masterclass editie. Het thema is ‘Contractmanagement in beweging, flexibel, strategisch, holistisch’. In de maanden januari en februari profiteer je van het aantrekkelijke Early Bird- tarief, zie het kader hiernaast (reguliere prijs is € 399,- voor leden en € 475,- voor niet-leden). Meld je dus snel aan!

Over dit evenement

  • DATUM 15-4-2024
  • TIJD 10:00 – 19:00
  • PLAATS UTRECHT
  • LOCATIE Het Spoorwegmuseum – Utrecht
  • PRIJS €375,00 excl. btw
  • LEDENPRIJS €325,00 excl. btw

Op 15 april 2024 bundelen Nevi en Crics hun krachten om de 11e editie van de Nevi Contractmanagementdag te organiseren – een niet te missen evenement voor iedereen die actief is in het vakgebied van contract- en leveranciersmanagement. Dit jaar is het thema ‘Contractmanagement in beweging: flexibel, strategisch, holistisch’ en we presenteren met trots de Unconference Masterclass Editie!

Waarom deelnemen aan de Nevi CMD24?

  • Doorleef de beweging; duik in de wereld van flexibel, strategisch en holistisch contractmanagement. Leer hoe je mee kunt bewegen met de snel evoluerende omgeving.
  • Unieke masterclasses; dit jaar pakken we het anders aan! Laat je inspireren door vooraanstaande sprekers die hun inzichten delen. Bekijk hieronder welke namen op de agenda staan.
  • Onze Unconference tafels bieden een dynamische leeromgeving waar deelnemers zelf de agenda bepalen. Interactie staat centraal, en jij hebt de regie! Prof. dr. ir. Wendy van der Valk (bijzonder Nevi hoogleraar Inkoop & Leveranciersmanagement aan de Universiteit Tilburg) faciliteert je hierbij.

Reserveer tijdig jouw plek voor de Nevi CMD24 – De Unconference Masterclass Editie! Er zijn maximaal 450 tickets beschikbaar.

Meer weten?

Bekijk de overzichtspagina van de Contractmanagementdag. Open de Overzichtspagina CMD2024

Programma
09.00 uur Inloop, ontvangst, netwerken. Mogelijkheid bezoek museum
10:15 uur Formele opening en toelichting op ons programma – Lizan Molmans, algemeen directeur Nevi
10:25 uur Masterclass; (Rob) Urgert & (Joep) Van Deudekom; Hoe word ik su6voller dan mijn collega?
11.15 uur Pauze met seizoensoepje & Wissel
11.45 uur Eerste ronde Unconference tafels (gefaciliteerd door prof. dr. ir. Wendy van der Valk) en verdiepingssessies (sponsored content)
12.45 uur Netwerk lunch
13.45 uur Plenaire zaal
14.00 uur Tweede Masterclass: Nouchka Fontijn; talentontwikkeling, de juiste keuzes maken, mindset, veerkracht, agility en samenwerking
15.15 uur Tweede ronde Unconference tafels en verdiepingssessies
16.15 uur Plenaire zaal
16.30 uur Derde Masterclass: prof. dr. Erik Scherder; het functioneren van ons brein
17.30 uur Netwerk borrel en buffet
19.00 uur Einde

De locatie, het Spoorwegmuseum:
Dit jaar wordt de Nevi Contractmanagementdag gehouden op deze historische locatie, en jij bent uitgenodigd om deel uit te maken van deze unieke ervaring. Verrijk je kennis te midden van historische treinwagons en prachtige exposities. Stap binnen in een wereld waar geschiedenis tot leven komt. Het Spoorwegmuseum, met zijn indrukwekkende 50-jarige geschiedenis, is een schatkamer vol spoorwegavonturen en technologische vooruitgang.

Contractmanagementdag 2024
De 11e editie van de Nevi Contractmanagementdag; de Unconference Masterclass editie. Het thema is ‘Contractmanagement in beweging, flexibel, strategisch, holistisch’.

Nevi Individueel lidmaatschap
Met een Individueel lidmaatschap van Nevi geniet je voordelen, zoals gratis (of met korting) deelnemen aan congressen, 8x per jaar het vakblad Deal! én korting op trainingen & opleidingen.

Contractmanagement
Contractmanagement voorkomt het ‘weglekken’ van waarde uit het contract. Nevi biedt verschillende opleidingen en trainingen aan.