Afgelopen week 5631 bezoekers
20206 geregistreerde inkopers
3542 app gebruikers

NEVI Nyenrode Congres 2019

Evenement start op: 11 sep. 2019 12:00

Ook in 2019 presenteert Kring NoordWest het NEVI Nyenrode Congres met als thema 'Innovatieve vervoersconcepten en de rol van Inkoop'. Peugeot, LeasePlan en Rijkswaterstaat vertellen hier meer over.

Breukelen (Utrecht) - 11 September 2019 12:00 - 18:00


Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Innovatieve vervoersconcepten & de rol van Inkoop
  • Mobility as a service / sharing
  • Elektrisch rijden
  • Autonoom rijden

Op woensdagmiddag 11 september 2019 organiseert het bestuur van NEVI Kring NoordWest alweer voor de 13e keer het NEVI Nyenrode Congres met als thema 'Innovatieve vervoersconcepten & de rol van Inkoop'.

Laat je inspireren door de boeiende verhalen van Peugeot, Leaseplan en Rijkswaterstaat op het gebied van innovatie vervoersconcepten. Dit onder leiding van de dagvoorzitter Ben van der Burg.

Het definitieve programma volgt spoedig.

Kring NoordWest

Van de vijf NEVI kringen is Kring NoordWest de grootste met ongeveer 1.800 leden. Om onze leden de kans te bieden met elkaar in contact te komen, vakinhoudelijke informatie uit te wisselen en kennis te nemen van innovaties op inkoopgebied organiseert het bestuur van Kring NoordWest 6 keer per jaar een bijeenkomst. Naast de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst staat ook vast op het jaarprogramma het NEVI Nyenrode congres en het zeilevent in juni. De resterende drie bijeenkomsten worden georganiseerd op locatie bij een inkooporganisatie.

Praktische informatie

Het NEVI Nyenrode congres is een perfect event om te netwerken met ieder jaar rond de 300 deelnemers. De kringdoelstelling van Kring NoordWest, 'Inspireren en Verbinden', is op dit congres dan ook volledig van toepassing. Graag tot 11 september!

Programma

12.00 Inloop met lunch
13.00 Welkomstwoord door voorzitter NEVI Kring NoordWest Ludo Huisman
13:15 Spreker 1
14:00 Spreker 2
14:45 Pauze
15:15 Spreker 3
16:00 Paneldiscussie
17:00 Afsluiting en aanvang borrel
18:00 Einde

Locatie

Universiteit Nyenrode - Straatweg 25, Breukelen, Dr. Albert Heijn gebouw, Pfizer-auditorium.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het Landgoed aanwezig.

Breukelen eigen vervoer > Nyenrode Business Universiteit bereik je door op snelweg A2 de afslag Breukelen (nr. 5) te nemen. Volg de borden Breukelen. Na de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal neem je de eerste afslag op de rotonde (rechtsaf). Vervolg deze weg tot je rechts het kasteel van Nyenrode ziet.

Breukelen openbaar vervoer > Neem vanaf station Utrecht Centraal bus 120 richting Amsterdam. Deze bus stopt voor het kasteel (halte Kasteel Nyenrode). Vanuit Amsterdam Centraal Station neem je de trein naar station Breukelen. Daar kan je overstappen op bus 120 richting Maarssen en Utrecht. Deze bus stopt voor het kasteel (halte Kasteel Nyenrode).

Kosten

NEVI BASIC € 125,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk
NEVI PRO € 0,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders