Afgelopen week 3586 bezoekers
13475 geregistreerde inkopers
1863 app gebruikers

NEVI Zorgcongres 2018

Evenement start op: 01 feb. 2018 09:00

"Mens en technologie: impact in de zorg!"

"Ontwikkelingen van inkoop in de zorg" 

De zorg staat midden in de belangstelling, dagelijks in de media en meestal gaat het over mensen of over ICT. Of over allebei! Over gegevens van patiënten die op straat komen te liggen. Dat e-health oplossingen en robots het personeelstekort moeten opvangen. Dat er teveel betaald wordt voor medicijnen en medische technologie. Dat het bij een EPD-traject fout dreigt te gaan. En dat de mensen in de zorg afhankelijk zijn van de ICT in de zorg. 

Overal is een rol voor inkoop weggelegd. Gewoon de goede mensen aantrekken! Leiderschap tonen! De organisatie aan de juiste leveranciers koppelen! Klaar!

Zo makkelijk is het jammer genoeg niet, soms gaat het niet zoals we willen. Succesvolle veranderingen bestaan voor 25% uit technologische innovatie en voor 75% uit sociale. E-health is boven alles mensenwerk, EPD’s moeten gebruikersvriendelijk zijn en het menselijke deel van digitale zorg is cruciaal. Daarom kunnen we van elkaar leren, met elkaar bedenken hoe we het dan wel voor elkaar krijgen in onze eigen instelling. Ons laten inspireren door keynotes die er net weer iets anders tegenaan kijken en door praktijkverhalen van onze collega’s. En natuurlijk in contact komen met bekenden én onbekenden en zo je netwerk aanhalen, verdiepen en vergroten. Dat is het NEVI Zorgcongres!

Met het thema "Mens en technologie, impact in de zorg!" wordt het jaarlijkse congres voor én van de zorg weer interessant. Ons laten inspireren door keynotes en door praktijkverhalen van onze collega’s. En natuurlijk in contact komen met bekenden én onbekenden en zo je netwerk aanhalen, verdiepen en vergroten. Dat is het NEVI Zorgcongres

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Technologische ontwikkelingen
  • Samenwerking
  • Value Based Healthcare
  • Medische hulpmiddelen
  • Netwerken

De plenaire sprekers zijn bekend (Kees Isendoorn van Gupta en Erik van Raaij van RSM) en Tom van 't Hek is weer onze dagvoorzitter. De werkgroep werkt hard aan de verdere inhoud van het congres.

Programma

9.00 Inloop 
9.30 Opening door Royan van Velse (voorzitter NEVI Zorg) 
9.45 Inleiding dagvoorzitter Tom van ‘t Hek 
9.50 Inkoopresultaat door waardegedreven inkoop - Kees Isendoorn 
10.30 Inkopen van waarde? Een visie op value-based healthcare in Nederland - Erik van Raaij 
11.10 Pauze
11.30 Parallelronde 1 div. subzalen
12.30 Lunch
13.30 Parallelronde 2 div. subzalen
14.30 Wisselpauze met water
14.40 Parallelronde 3 div. subzalen
15.40 Pauze
16.10 Presentaties drie genomineerden Supplier Award
16.30 Stemmen op genomineerden en uitreiking van de NEVI Zorg Supplier award 2018
16.40 Presentaties drie genomineerden Purchase Award
17.00 Stemmen op genomineerden en uitreiking van de NEVI Zorg Purchase award 2018
17.10 Afsluitende keynote en afsluiting door dagvoorzitter
18.00 Borrel en dinerbuffet
20.00 Einde

Praktische informatie

SprekersDeelsessies

Wil je op de hoogte blijven van het congres én van actueel nieuws, terugblikken op evenementen en veel kennisinformatie. NEVI Zorg heeft een eigen maandelijkse nieuwsbrief, aanmelden kan door je hier in te schrijven. En vergeet niet Zorg aan te vinken!!!!!

Bij het NEVI Zorgcongres zijn ook leveranciers welkom met een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers en maximaal 2 deelnemers per leverancier. Uiteraard hebben leveranciers die lid zijn van NEVI voorrang. NEVI behoudt zich dus het recht voor inschrijvingen te weigeren ook al is een bevestiging ontvangen.

NEVI BASIC € 399,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang tot ons netwerk
NEVI PRO € 249,00 VANAFPRIJS - EXCL. BTW (Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders