NNIC 2022

Startdatum:
13-10-22 12:30

Het Noord Nederlands Inkoop Congres met thema “Inkoop als driver van de noordelijke waterstofeconomie”.

Waterstof is ‘hot’ als onderdeel van de energietransitie die we door aan het maken zijn. Welke technieken zijn er al, met welk toepassingsdoel? En wat is in ontwikkeling? En hoe koop je eigenlijk waterstoftoepassingen in?


Over dit evenement
DATUM 13-10-2022
TIJD 13:00 – 17:30
PLAATS ASSEN
LOCATIE Resato International B.V.
PRIJS €125,00 excl. btw
LEDENPRIJS €0,00 excl. btw

Over dit event:
Op het NNIC heb je de mogelijkheid jouw eigen event samen te stellen. We belichten in verschillende workshops diverse aspecten van waterstof, waardoor je precies die inhoud kunt ophalen waar jij naar op zoek bent!

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Commerciële partners in de supply chain zichzelf presenteren;
  • Geïnteresseerde bedrijven uit de transport en logistiek sector zich oriënteren op de ontwikkelingen op het gebied van waterstof aangedreven voertuigen;
  • Studenten in verbinding gebracht worden met het bedrijfsleven;
  • Inkopers leren hoe je in deze innoverende markt het beste resultaat behaalt;
  • Nieuwe samenwerkingen tot stand komen om bij te dragen aan een CO2-neutraal Nederland.

Programma
12.00 uur Ontvangst met koffie/thee/lunch
13.00 uur Opening door Karin van IJsselmuide
13.10 uur Spreker 1. Frank Mietes, (Allesoverwaterstof)
13:30 uur Spreker 2. René Schutte (HyNorth)
14:10 uur Verplaatsen naar de workshops
14:15 uur Workshop ronde 1
15:00 uur Koffiebreak + netwerken
15:15 uur Workshop ronde 2
16:00 uur Spreker 3: Nicole Vermeulen (Shell Hydrogen)
16:30 uur Afsluiting
16:45 uur Borrel + netwerken

Sprekers

Frank Mietes, Spreker

Frank Mietes is een échte waterstof pionier. Hij is een energieke en ervaren veranderkundige met technische vaardigheden. Deze expertisegebieden zet hij in voor de grootste verandering die Nederland in decennia heeft gekend: De energietransitie. En dan met name rond de ontwikkeling van waterstof als energiedrager van de toekomst. Vanuit Alles over Waterstof werkt hij aan de maatschappelijke acceptatie van waterstof. Dit doet hij door het geven van interactieve trainingen & workshops, ontwikkelen van waterstof producten en nieuwsfeiten delen op de grootste waterstofwebsite van Nederland: www.allesoverwaterstof.nl.

Rene Schutte, Director HyNorth | Chair Governing Board Clean Hydrogen Partnership

René Schutte werkt sinds 2006 bij Gasunie en heeft diverse commerciële posities bekleed in energie inkoop en de front office bij Gasunie Transport Services. Sinds juli 2018 was René Programmamanager Waterstof bij Gasunie, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het waterstof programma. René is nu Director HyNorth , het transformatie & coördinatie office voor het Investeringsplan Waterstof in Noord-Nederland, waarin meer dan 50 partijen aan een waterstof ecosysteem van EUR 10 miljard werken. René is voorzitter van het bestuur van de Clean Hydrogen Partnership (CH JU).

Nicole Vermeulen, Supply Chain Manager Green Hydrogen bij Shell

Ze brengt 18 jaar (internationale) commerciele en inkoopervaring in onder andere grootschalige energie projecten zoals de bouw van wind- en zonneparken en waterstoffabrieken. Ze was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor alle inkoop gerelateerd aan het 200MW Holland Hydrogen waterstofproject op de maasvlakte dat onlangs FID behaalde, en werkt momenteel aan het gigawatt project NortH2. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit Twente, en heeft eerder dit jaar een executive programma afgerond aan de Universiteit van St Gallen in Renewable Energy Management.

Introducees van harte welkom
Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (NOG) geen lid is van Nevi (kosteloos) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied en Nevi. Het verzoek is dat deze collega zich met een Nevi-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten met wie hij/zij mee komt. De niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 10 introducees.

Over Nevi Noord
Community Noord-Nederland bestaat uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. De community organiseert jaarlijks allerlei events waaronder één keer per 2 jaar het Noord Nederlands Inkoopcongres (NNIC). De achterban van de community komt vooral uit de industrie, publieke sector en gezondheids- en welzijnszorg. Het bestuur onderhoudt nauwe banden met het HBO-inkooponderwijs in de provincie.