Afgelopen week 6251 bezoekers
20392 geregistreerde inkopers
3663 app gebruikers

Ochtendsessies duurzame inkoop

Evenement start op: 29 okt. 2019 09:00

Duurzaam inkopen voor programma-managers en inkoopadviseurs

Prinsjesdag zit er weer op en aan duurzame ideeën geen gebrek. Maar wat doen we als overheid eigenlijk met alle duurzame ideeën en initiatieven? Kopen wij deze al in zodat hun impact kan worden vergroot? Zouden wij deze thema’s beter kunnen adresseren? Dit zijn allemaal vragen die voor jou als beleidsmaker, programmamanager of inkoopadviseur van belang zijn nu het klimaatakkoord zijn beslag krijgt.

Klimaatakkoord

In het klimaatakkoord staat 31 maal ‘inkoop’ als aanjager van een duurzamere economie.

Practice what you preach

Dat het klimaatakkoord een groot effect zal hebben op jouw werk als beleidsmaker, programma-manager en inkoopadviseur is duidelijk, maar hoe pak je dit aan? Wat heb je nodig om klaar te zijn voor de opgave van de reductie van broeikasgassen in 2030?

KplusV, BCMP en Onlanders hebben ruime ervaring met innovatieve aanbestedingsmethoden zoals BVP en Rapid Circular Contracting. Daarom hebben zij het initiatief genomen voor een onafhankelijk en open platform voor het delen van kennis over impactvol en duurzaam inkopen.

Het delen van kennis staat ook centraal in ochtendsessies die het platform organiseert in Utrecht, Wageningen en Zwolle over het klimaatakkoord en de bovenstaande vragen. Na een interactieve sessie, onder het genot van een kopje duurzame koffie of thee, weet jij hoe je met behulp van inkoop praktische invulling geeft aan het klimaatakkoord.

Op 29 oktober, 1 november en 28 januari organiseren wij een ochtendsessie om je kosteloos bij te praten over het klimaatakkoord. In een interactieve sessie van 8.00 uur tot 9.30 uur ben je bij en kan je aan de slag!

Locaties en data

We zijn op onderstaande momenten te gast (in alle gevallen van 9.00 tot 11.30 uur bij:

  • 29 oktober: ROC Rijn-IJssel (locatie vakschool Wageningen)
  • 1 november: de gemeente Utrecht (Stadskantoor)
  • 28 januari: de provincie Overijssel (Provinciehuis)

Ben je er ook bij?

Meld je dan even aan via het formulier op de website waar je komt na op de onderstaande button geklikt te hebben.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders