Online Lancering Open Platform Rijksinkoop

Startdatum:
02-12-22 11:00

André Weimar, CPO Rijk – Op vrijdag 2 december wordt het vernieuwde platform “Zakendoen met Het Rijk” (Open Platform Rijksinkoop) gelanceerd. Op dit platform komt alle openbare informatie over de generieke Rijksinkoop te staan, vanaf de categorieplannen tot aan de Rijksuitgaven. Na de officiële opening van het platform volgt een “Walk-Through” met wat het platform te bieden heeft. Vervolgens gaat een panel met elkaar in gesprek over waar wij nu staan en waar wij naar toe gaan op het gebied van Open Rijksinkoop.

Vrijdag 2 december van 11.00 tot 12.30


Siep Eilander, voorzitter van Nevi-publiek, zit het panel voor en de leden zijn: Fredo Schotanus (Hoogleraar Publieke Inkoop), Serv Wiemers (Directeur Open State Foundation), Wout Groeneveld (Senior Manager Commercial Operations Benelux, Canon), Adriana Homolova (“Follow the Money”, onderzoeksjournalist) en André Weimar (CPO Rijk). Voor de online deelnemers is het mogelijk via de chat vragen aan het panel te stellen.

Het volledige programma:

11.00 – Opening door Siep Eilander (dagvoorzitter);

  • Introductie over de achtergrond van de nieuwe site en de ‘digitale opening’ door André Weimar
  • Live demonstratie van de nieuwe site
  • Paneldiscussie over de nieuwe site en de wensen voor de toekomst

12.25 – Wrap-up door de dagvoorzitter


U bent van harte welkom. Als u anderen de uitnodiging wilt doorsturen, graag!

U kunt hier online deelnemen.

De sessie wordt opgenomen, zodat deze kan worden teruggekeken. Zodra de videoregistratie gereed is, wordt de opname aan alle uitgenodigden toegestuurd.