Regionale nieuwjaarsbijeenkomst Intrakoop

Startdatum:
31-01-23 14:30

  • Nieuwjaarsbijeenkomst Zuid
  • 31 januari 2023
  • Eindhoven

Allereerst de beste wensen voor 2023! Ook dit jaar zitten wij vol energie om samen met jullie te werken aan goede zorg. En om goed te beginnen organiseren wij voor onze leden een nieuwjaarsbijeenkomst, waarvoor we jou van harte uitnodigen.

Wat onze plannen zijn, lichten we graag kort toe tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst. Ook de resultaten van het ledenbetrokkenheidsonderzoek en de Intrakoopcommunity komen aan bod. Je hebt volop gelegenheid om vragen te stellen aan en kennis te delen met onder meer Ruud Plu en je adviseur van Intrakoop. En natuurlijk toosten we samen op een mooi jaar en is er tijd om te netwerken met collega’s en enkele Intrakoop-medewerkers. We organiseren deze nieuwjaarsbijeenkomst, van 14.30 uur tot 17.00 uur, op dinsdag 31 januari bij GGZ Eindhoven in Eindhoven.

Voor wie?

Iedereen die werkt bij leden van Intrakoop en zich ook het komende jaar graag samen inzet voor betaalbare, beschikbare en duurzame zorg.

Tijd en plaats
GGZ Eindhoven: Grote Beekstraat 26 in Eindhoven. Van 14:30 tot 17:00.

Neem contact op
Heb je vragen over deze nieuwjaarsbijeenkomst? Neem dan contact op met onze Servicedesk of met Dineke Hofstra, Verenigingsmanager via 06 53 67 68 51 of dineke.hofstra@intrakoop.nl.


Kom je ook? Meld je dan aan. Graag tot ziens op 31 januari!