Afgelopen week 5238 bezoekers
19518 geregistreerde inkopers
3199 app gebruikers

Rondtafelconferentie Air France - KLM: "van mening naar meten" in projectmanagement"

Evenement start op: 05 apr. 2019 13:00

Projectmanagement (PM) is een fundamentele sleutelcomponent voor het succesvol leveren van diensten in termen van op tijd, binnen het budget en met een hoge klant tevredenheid.

Met de groeiende vraag naar het leveren van diensten in meerdere industrieën, zal er meer van PM's verwacht worden. Moeten ze zelf meer kennis en ervaring opbouwen om een nu al moeilijke klus te klaren? Of kan men de expertise van hun teams en leveranciers beter benutten? Welke rol kan inkoop hierin spelen?

Tijdens een Rondtafelconferentie bij Air France - KLM bespreken we het thema "van mening naar meten" in projectmanagement. Op 5 april 2019 kunt u mee discussiëren tijdens interactieve workshops. Gaan we in op verschillende PM methoden en hoort u de impact van automatisering en AI [Artificial Intelligence] van interessante visionairs.

Kortom tijdens een interessante middag krijgt u nieuwe inzichten die leiden tot succesvolle projecten.

Lees meer over de Rondetafelconferentie bij Air France-KLM en meld u vandaag nog aan.


Rondetafelconferentie "van mening naar meten"

Traditionele projectmanagement (PM) resultaten vallen in de praktijk vaak tegen. Uit wereldwijd onderzoek blijkt dat ruim 80% van de projecten niet op tijd, binnen budget of met een lage klanttevredenheid wordt geleverd [bron: Standisch Group 2014b].

De vraag is dan ook, welke aanpak draagt wel bij aan een beter projectresultaat? Hoe werken we samen met leveranciers? Welke rol kan inkoop spelen bij het vereenvoudigen van het projectmanagement door de Opdrachtgever.

Kortom, hoe ziet projectmanagement in de toekomst eruit? We bespreken het tijdens een Rondetafelconferentie die wordt gehost bij Air France-KLM in Amstelveen.

Aan de slag

Interessante sprekers waaronder Dr. Dean Kashiwagi [grondlegger van de Best Value Aanpak], Dr. Jan van de Poll [eigenaar Transparency Lab en schrijver over Automated consultancy] geven hun visie op projectmanagement.

Tijdens deze middag behandelt u ook een aantal praktijkvoorbeelden met maximaal 15 andere deelnemers van andere organisaties in twee interactieve workshops. U leert van elkaar en bent in staat om na afloop antwoorden te geven op vragen als:

 1. Kan een project meerdere uitkomsten hebben?
 2. Kan inkoop het projectmanagement bij de Opdrachtgever vereenvoudigen in de samenwerking met leveranciers?
 3. Wat is de impact van controle op de project en teamprestaties?
 4. Hoe meten we en wordt transparantie vergroot?
 5. Hoe zal data en AI [Artificial Intelligence] de rol van de projectmanager beïnvloeden.
 6. Antwoorden op praktijkvragen en advies over het managen van projecten. Interactieve sessies in een kleine groep van 15 deelnemers is er maximale kennis uitwisseling.

Voor wie

Deze Rondetafelconferentie wordt georganiseerd voor professionals en experts die vanuit hun rol betrokken zijn bij het inkopen en uitvoeren van projecten. De aanwezigen bestaan een mix van inkopers, projectmanagers en programma directeuren die streven naar succesvolle projecten [binnen tijd, budget en hoge klanttevredenheid]. Diversiteit is een belangrijke manier buiten de eigen kaders te kunnen kijken.

Alle voordelen op een rij

 1. In korte tijd de nieuwe inzichten in project management
 2. Fouten vermijden door ervaringen van anderen
 3. Maximale interactiviteit
 4. Ontmoeting andere personen bedrijven
 5. Veel ervaringen uitwisselen in kleine groepen

Sprekers & Organisatoren

Dr. Dean Kashiwagi

ff031c7753d4b7806d1efdd53320a853?forcedownload=True

Prof. Dr. Dean Kashiwagi was 20 jaar hoogleraar van de Performance Based Studies Research Group (www.PBSRG.com) verbonden aan de Arizona State University.

Hij heeft de afgelopen 20 jaar de filosofie achter en de methode van het Best Value Business Model ontwikkeld. Hij is een veelgevraagd internationaal spreker en heeft meer dan 150 publicaties op zijn naam, mede gebaseerd op ruim 2000 projecten volgens de principes van Best Value.

Dr. Dean Kashiwagi is een inspirerende spreker met veel kennis van zaken. Die tevens in staat is om mensen wakker te schudden en de verhoudingen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer in een ander perspectief te plaatsen.

Dr. Jan van de Poll

9f982b968604190431ca181637726ba8?forcedownload=True

Dr. Jan van de Poll heeft gewerkt en geleefd in Italie, Singapore en in de US [Silicon Valley] bij uiteenlopende werkgevers waaronder BearingPoint, IBM, PricewaterhouseCoopers, Philips. Momenteel is hij managing director bij Transparency Lab. Hij heeft een PhD in artificial intelligence [AI] voor organisatie transformaties. Is gespecialiseerd in Automated consultancy en geeft zijn visie op de projectmanagement in de toekomst.

Pascal Evertz

64e243bc4e3e747dafbb317d01ed4327?forcedownload=True
Hij onderzoekt de rol van inkoop op projectmanagement in een Doctor of Business Administration [DBA] studie bij Skema business school in Lille [Frankrijk]. Daarbij bestudeert hij de relatie tussen het identificeren van expertise in het inkoopproces en impact hiervan in de uitvoeringsfase van een project. Pascal heeft een positieve en ondernemende instelling. In de afgelopen 20 jaar een brede inkoopkennis verworven. Sinds 2012 A+ gecertificeerd in Best Value en in 2018 toegetreden als lid van de certificeringsboard van de Performance Based Studies Research group.

Vincent Heijman

f18b0ac76f5403c6904c56c3056c52bd?forcedownload=True

Vincent werkt meer dan 12 jaar bij Air France-KLM en is betrokken bij veel innovatieve projecten. Dit betekent dat hij nieuwe manieren van werken moet verkennen om meer succesvolle projectteams te creëren. Dit is vooral spannend. Risicomanagement wordt gedaan door expertise te identificeren en te gebruiken. Experts zoeken die vooraf kunnen plannen en transparantie kunnen creëren tijdens de uitvoering van het project. Streven naar efficiëntie en continue verbetering. En dat alleen geeft hem de drive en energie.

Isaac Kashiwagi [PHD kandidaat]

dde9b51c76ab6f2eb73664b29b58834a?forcedownload=True

Isaac heeft de missie op zich genomen om de Best Value Approach over de hele wereld te verspreiden. Hij zet zich in om organisaties te helpen deze aanpak te volgen om succesvoller en winstgevender te worden. Hij werkt met elke klant om ervoor te zorgen dat hij waarde toevoegt aan het verbeteren van project management processen. Niets brengt hem meer plezier dan om zijn klanten te zien slagen! KSM Inc. heeft sinds 2000 meer dan 10.000 professionals opgeleid in de Best Value Approach. Isaac organiseert een workshop waarin het belang van dominante informatie wordt onderzocht (metrics).

Programma 5 april 2019

13:00 - 13:30

Registratie

13:30 - 13:40

Welkom door Pascal Evertz

13:40 - 14:30

Spreker: Dr. Dean Kashiwagi

14:45 - 15:00

Pauze

15:00 - 15:45

Paralelle sessies
Workshop [1]: "Inkoop kan het projectmanagement door de Opdrachtgever automatiseren"

Workshop [2]: "Succesvolle PM methoden. Wat werkt wel en wat niet" [Praktijkvoorbeelden]

15:45 - 16:30

Spreker: Dr. Jan van de Poll "De invloed van Artificial Intelligence en data op projectmanagement in de toekomst"

16:30 - 17:00

Borrel


Waarom aanmelden voor deze Rondetafelconferentie?

Hoe kunt u de projectresultaten in uw organisatie verhogen?

 1. Netwerk met andere inkoop - en projectmanagement experts van verschillende organisaties
 2. Krijg nieuwe inzichten in PM methoden en welke impact data [artificial intelligence] hierop zal hebben in de toekomst
 3. Stel vragen over uitdagingen en problemen die u tegenkomt binnen uw organisatie

U hoort het allemaal tijdens de Rondetafelconferentie bij Air France - KLM op 5 april in Amstelveen.

Bestemd voor?

Dit Rondetafelgesprek wordt georganiseerd voor en door:

 • Senior management
 • Programma directeuren
 • Inkopers
 • Projectmanagers
 • Andere professionals die een rol spelen in inkoop & projectmanagement

Meld u nu aan!

Met behulp van veel gevraagde internationale sprekers als Dr. Dean Kashiwagi, Dr. Jan van de Poll en veel praktijkvoorbeelden ontdekt u nieuwe PM methoden die uw werkwijze positief zullen beïnvloeden.

Dit Rondetafelconferentie vindt al snel plaats en zal spoedig volgeboekt zijn. Er is maar ruimte voor maximaal 30 deelnemers. Dus kom in actie! Klik hier om u aan te melden.

De deelnamekosten bedragen € 245,- exclusief btw.


Locatie

Air France - KLM Hoofdkantoor
Amsterdamseweg 55
1182 GP Amstelveen
Nederland

Contact

Pascal Evertz
Laplacestraat 81
1098 HT Amsterdam
Nederland
020-4655777
p.evertz@buyersunited.nl
www.buyersunited.nl

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders