Smart Sustainable Procurement YPP x Croon Wolter Dros (CWD + TBI) (Nederlandstalig)

Startdatum:
31-03-23 14:00

We zijn blij om ons volgende evenement officieel aan te kondigen. Op 31 maart gaan we naar Croonwolter&dros om te praten over Slim Duurzaam Inkopen.

De wereld veranderen kan je niet alleen, dat doe je namelijk samen met de verschillende schakels in de toeleveringsketen! Ben jij ook benieuwd hoe je innovatiekracht met ketenpartners creëert en er voor zorgt dat de toeleveringsketen future-proof wordt?

Tijdens ons evenement Smart Sustainable Procurement op vrijdag 31 maart bij Croonwolter&Dros gaan we met elkaar in gesprek over het initiëren van duurzame innovatieve oplossingen en de vertaling hiervan naar praktische voorbeelden op het gebied van de energietransitie, circulaire transitie en sociale transitie. Het terugdringen van onnodige verpakkingen is één van de voorbeelden waarover wij graag met jou in gesprek gaan. Hoe zet je zelf de eerste stappen in de goede richting en welke thema’s kan je nog meer in samenspraak met ketenpartners aanpakken?

De eerste twee sprekers zijn Sander Dekker, Manager Strategy Development en Björn Smeets, Directeur Inkoop & Logistiek. Binnenkort maken we ook nog twee andere sprekers bekend.

  • Datum: vrijdag 31 maart 2023
  • Tijd: 14:00 – 18:00 (14:00-18:00)
  • Locatie: Croon Wolter Dros – Marten Meesweg 25, 3068 AV Rotterdam – Rotterdam
  • Doelgroep: Alle Young Procurement Professionals (Nederlands sprekend)

De toekomst van inkoop is van jou!


Zien we je daar? 

Zien wij jou 31 maart op locatie bij Croonwolter&dros? Schrijf je nu snel in, want er zijn nog maar een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar! Houd er rekening mee dat het evenement in het Nederlands zal zijn!