Sport & Spel aan Zee

Startdatum:
06-07-23 15:00

Wil jij eens andere inkoopprofessionals ontmoeten in een informele omgeving? Tijdens het event Sport en Spel aan Zee ontmoet je vakgenoten in een ongedwongen setting en is er volop mogelijkheid om te netwerken. De dag sluiten we af met een gezellige BBQ.

Het event Sport en Spel aan Zee vindt plaats bij Strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk. De dag staat in het teken van ontspanning en verbinding. Meld je snel aan voor deze gezellige middag/avond samen met andere inkoopprofessionals!


Over dit evenement
DATUM 6-7-2023
TIJD 15:00 – 21:00
PLAATS Noordwijk, ZH
LOCATIE Strandpaviljoen De Zeemeeuw
PRIJS €75,00 excl. btw
LEDENPRIJS €0,00 excl. btw

Programma
15:00 – 15:30 uur Ontvangst en drankje
15:30 – 15:45 uur Welkom door Naomi en Eugène, uitleg Sport & Spel en verdeling groepen
16:00 – 18:00 uur Sport & Spel
18:00 – 21:00 uur BBQ en socializen
21:00 uur Einde

Introducee

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (nog) geen lid is van Nevi (kosteloos) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten met wie hij/zij meekomt. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 10 introducees.

Over Nevi Community Noordwest en Zuidwest

Het event wordt georganiseerd door de Communities Nevi NoordWest en ZuidWest. Nevi Community NoordWest vertegenwoordigd de leden van Nevi in de provincies Noord-Holland, Utrecht en de Flevopolder. De Community Zuidwest vertegenwoordigd de leden van de Nevi in Zuid-Holland, deel Noord-Brabant en Zeeland. Onze communities organiseren diverse events en bedrijfsbezoeken in onze regio met het doel om alle leden te inspireren en te verbinden. Iedereen is dus welkom, ook de leden van buiten onze Community!