Webinar Circulair inkopen energieneutrale en onderhoudsarme Cruquiusbrug

Startdatum:
08-09-22 09:30

De Cruquiusbrug is een inspirerend voorbeeld van duurzaam en circulair inkopen. Bij de aanbesteding van de brug daagde Provincie Noord-Holland marktpartijen uit om met innovatieve oplossingen te komen. Provincie Noord-Holland deelt haar inzichten uit dit complexe inkoopproject in 2 webinars. In het eerste webinar op 8 september 2022 gaat de provincie in op de voorbereidings- en aanbestedingsfase van dit inkoopproject.

De Cruquiusbrug (Noord-Holland) is een belangrijke verbinding tussen Hoofddorp en Heemstede en is toe aan een opknapbeurt. Voor de Provincie Noord-Holland is deze vernieuwing een ambitieus project. De brug wordt namelijk energieneutraal, circulair en zo onderhoudsarm mogelijk gebouwd. De brug wordt bovendien zelfvoorzienend en wekt evenveel energie op als hij verbruikt.

Voor wie?
Dit webinar is bedoeld voor inkopers, opdrachtgevers, contractmanagers en projectmanagers bij middelgrote tot grote inkopende organisaties in de GWW- en bouwsector.

Programma
Tijdens dit webinar gaan Petra Muskens, Contractmanager Provincie Nood-Holland, Jacqueline Roosendaal, Inkoopadviseur Provincie Noord-Holland, Wouter Boekhold, projectleider Van Hattum en Blankevoort en Godard Croon, Adviseur HowtoChange onder meer in op:

  • De succesfactoren van de voorbereiding en de aanbesteding zelf.
  • Complexiteit van het inkoopproject: wat maakt dit project nu zo complex?
  • De grootste knelpunten van dit inkoopproject en hoe deze – in samenwerking met de markt – zijn opgelost.
  • Veranderingen – in de markt en binnen de Provincie Noord-Holland – die dit project teweeg heeft gebracht.
  • Hoe kun je de aanpak en lessen van de provincie in je eigen organisatie toepassen?

Praktische informatie

  • Inspiratiewebinar: Circulair inkopen energieneutrale en onderhoudsarme Cruquiusbrug
  • Donderdag 8 september 2022 van 9.30 tot 11.00 uur
  • Dit webinar is gratis. Een initiatief van het Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen (VCI) en mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.