Webinar inkoop en aanbesteden: Naar het oordeel van de markt

Startdatum:
31-01-23 11:00

VNG start forum ‘Inkoop en Aanbesteden’ voor gemeenten

De VNG is gestart met een nieuw forum ‘Inkoop en Aanbesteden’ voor gemeentelijke inkopers. De lancering van het forum wordt gevierd met een webinar ‘Naar het oordeel van de markt’ voor gemeentelijke inkopers op 31 januari 2023.

VNG-Forum Inkoop en aanbesteden

Via het VNG-forum ‘Inkoop en Aanbesteden’ kunnen gemeentelijke inkopers kennis uitwisselen met elkaar. Dit draagt bij aan uitbreiding van het aantal inkoopsamenwerkingen en de verdere professionalisering van inkoop. Het forum werd opgezet met steun van het programma Beter Aanbesteden. Ook de regiomanagers van Beter Aanbesteden zijn actief op het forum.

Hoe kijkt de markt naar de gemeente als opdrachtgever? Hoe kan mijn gemeente extra aantrekkelijk worden als opdrachtgever, in deze tijden van schaarste en crises? Wat zijn de markttrends en tenderontwikkelingen waarmee ik als gemeentelijk inkoper rekening moet houden? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens een webinar dat VNG organiseert ter gelegenheid van het nieuwe forum ‘Inkoop en Aanbesteden’ op 31 januari 2023 van 11:00 – 12:00 uur.

Tijdens dit webinar deelt gastspreker Alfred de Weert, moderator van de Kenniskring Aanbesteden en Directeur Tendermanagement van de ADG Holding, zijn ervaringen als inschrijver bij aanbestedingen in onder meer de flexibele inhuur, ICT, koffie en schoonmaak.

Meer informatie en aanmelden
Inschrijven voor het webinar kan via het VNG-forum Inkoop en Aanbesteden. Iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt een paar dagen na het webinar een link naar de opname, zodat het webinar ook achteraf te volgen is.