Afgelopen week 5841 bezoekers
21227 geregistreerde inkopers
4328 app gebruikers

Webinar 'Zo leert u studenten echt duurzaam en circulair inkopen'

Evenement start op: 21 apr. 2021 11:00

Met de 2e editie van het studieboek Inkoop zijn we klaar voor de toekomst. Een toekomst waar duurzame en circulaire inkoop een belangrijke plek hebben en daarmee een waardevolle bijdrage vormen voor een circulaire economie. Dit is van belang om onze planeet leefbaar te houden. In deze nieuwe editie van Inkoop is daar met twee hoofdstukken een belangrijke plaats voor ingeruimd. Aangevuld met een grote hoeveelheid (nieuw) studiemateriaal biedt dat u als docent – en de student als (toekomstig) inkoper – de kans hier direct mee aan de slag te gaan.

In het webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • de context van het studieboek;
  • de essentie van het inkopen – het tactisch en operationeel inkoopproces;
  • duurzame en circulaire inkoop;
  • alle werkvormen uit en bij het boek;
  • nieuwe werkvormen (input gevraagd).

Wilt u uw studenten daadwerkelijk leren inkopen? Inkoop legt als enige studieboek de praktijk van het tactisch en operationeel inkopen helder uit aan de hand van voorbeelden en checklists, gecombineerd met de basis van strategisch inkopen.

  • Datum: 21-04-2021
  • Tijd: 11.00 tot 11.50 uur

Peter Streefkerk

Peter Streefkerk is eigenaar van Respect Inkoopconsultancy en werkt als adviseur op het gebied van inkopen en aanbesteden. Verder is hij mede-eigenaar van Starck development & training, een bureau dat adviseert over contractmanagement. Hij is tevens auteur van het boek Inkopen voor Dummies en coauteur van de boeken Inkoopmanagement in gemeenten, op weg naar professionalisering (Nederland) en Efficiënt aankopen met overheidsopdrachten (België).

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders